Udovica Hjua Hefnera Kristal Hefner (37) šest godina nakon smrti vlasnika "Plejboja" odlučila je da nastavi dalje. Ona je nedavno uslikana u Njujorku sa 23-trogodišnjim mladićem, inače teniskom zvezdom u usponu Aleksanderom Kocenom.

Iako razlike u godinama nisu ništa novo u Holivudu, ono što je ljudima naročito bizarno u ovom odnosu je to što je Aleksander slika i prilika Kupera Hefnera, njenog posinka, odnosno sina Hjua Hafnera. 

Uostalom, pogledajte kako izgleda Aleksander:

A kako izgleda Kuper:

Kristal Hefner koja je postala poznata nakon odnosa sa 60 godina starijim Hefnerom, šetala je sa teniserom Central parkom, a onda su svratili na piće. Kocen je 870. na svetu, a mnogi mu predviđaju uspon u karijeri.

Kristal Hefner sa novim dečkom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Hefnerova udovica se uveliko sprema da u januaru 2024. promoviše memoare "Only Say Good Things". U toj knjizi otkriva da ju je Hju izabrao iz "gomile devojaka", a piše i o mračnoj strani života sa njim koji je nekima izgleda primamljivo.

Kristal Hefner tvrdi da je "Hefner kontrolisao živote devojaka koje su živele u Plejboj vili, po strogim pravilima koji su se ticala svega". "Brzo se popela na vrh, ali to što je bila glavna među devojkama oduzelo joj je indentitet van njene uloge u Plejboju", navodi se.

Kristal Hefner je treća žena Hjua Hefnera.
l89 / Zuma Press / Profimedia 

Ona je naglasila da su ljudi uživali da ismevaju nju i ostale devojke što se odrazilo na njeno samopouzdanje. Otkrila je i da ju je Hefner iznenadio prosidbom (brak sa njom bilo je njegovo treće venčanje), i da tu ponudu nije mogla da odbije, ali da je kasnije poželala da sazna ko je ona van toksične Plejboj kulture, piše Daily mail.

Kristal ističe da je oduvek bila na Hefovoj strani, ali priznaje da će njena knjiga potvrditi ono što se već zna o njemu - bio je mizoginista, narcis i kontrolisao je njen život u potpunosti.

Kristal Hefner je napisala memoare o životu sa Hefnerom.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon razvoda ona je živela drugačijim životom, a 2016. rekla je da je imala operaciju uklanjanja silikona iz grudi. Implanti su izazvali niz zdravstvenih problema.

Danas vodi sasvim drugačiji život, a simbolično je izvadila i silikone iz grudi, te se odrekla platinastoplave kose, dve stvari koje su obeležile njenu Plejboj eru. Ujedno se vratila i studijama psihologije, od kojih je svojevremno odustala zbog života sa Hefnerom, a tvrdi da će onog dana kada diplomira vratiti i svoje devojčako prezime.

"Moje grudi su bile prevelike. Izgledala sam kao naduvana se*s lutka iz Kine. Moji implanti su bili samo rekviziti, osećala sam se kao da nosim kostim", priča Kristal, koju su 2011, kada je krasila naslovnicu "Plejboja", prozvali "američkom princezom".

s

ds

Bonus video:

Suzana Mančić - Plejboj MONDO/Stefan Stojanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!