Godinu koja je iza nas neki domaći parovi pamtiće i po tome što su se konačno zaveštali na večnu ljubav. Mi im od srca želimo da njihova ljubav traje zauvek, a u nastavku pogledajte koje slavne Srpkinje su konačno rekle to sudbonosno "da" i kako su izgledale njihove venčanice.

Marija Mikić

Lepa pevačica je na dan svog venčanja izgledala poput princeze u balskoj haljini kakvu smo viđali u najromantičnijim filmovima.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović se udala u tajnosti za Nemanju Gudelja.
instagram/raznatovicanastasija 

Anastasija Ražnatović se udala u tajnosti za Nemanju Gudelja, a tom prilikom nosila je neobičnu venčanicu za moderne mlade retro kroja, sa volanima u donjem delu.

Svetlana Bjelan

Venčanica lepe manekenke Svetlane Bjelan oborila nas je s nogu. Slip haljina koja je nabrana u zadnjem delu i fascinator slavna lepotica iznela je fantastično, a o njenom izdanju sa tajnog venčanja sa Aleksom Radanovim dugo se pričalo.

Maša Memedović

Instagram Maša Memedović u venčanici

I Maša Memedović je rekla "da" u 2023. a njena venčanica bila je pravo iznenađenje. Minimalističku korset haljinu upotpunila je kaubojkama koje su njen zaštitni znak, a njen look se dugo komentarisao. 

Una Krlić

Preduzetnica, model i influenserka Una Krlić i Pavle Anušić, advokat i rođeni brat našeg poznatog modnog dizajnera Mihaila Anušića, osnivača brenda Mihano Momosa, izgovorili su sudbonosno "da" na Mikonosu, te ne čudi što je za svoj veliki dan izabrala upravo haljinu koja je modna rapsodija. Naravno, potpisuje je Mihano Momosa, a njeno wedding izdanje dugo je bilo tema javnosti.

Anđela Jovanović

Mlada glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš izgovorili su sudbonosno da daleko od očiju javnosti, na jednom imanju u Krčedinu.

Venčanica u kojoj je Anđela stala na ludi kamen nije tipičnog modela u kakvom devojčice sanjanju da se udaju, ali svakako jeste mnogih žena od stila. Danas se mnoge žene koje planiraju da stanu pred oltar odlučuju upravo za ovakve modele - korset sa rukavićima, dugi šlep i visok šlic.

Miona Marković

Poznata glumica Miona Marković stala je na "ludi kamen" u julu ove godine, a njena boho haljina definitivno je provukla mnogo pogleda.

Virdžinija Mihajlović

Ćerka pokojnog fudbalera Siniše Mihajlovića udala se za svog partnera Alesandra Voljaka u haljini koja je san snova mnogih. Čipkana, sirena kroja, stajala joj je kao salivena, a interesantno je da je haljinu sama kreirala.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Maša Memedović cipele za venčanje  Tiktok/mashamemedovic

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!