Ćerka našeg proslavljenog fudbalera Siniše Mihajlovića udala se danas za svog izabranika, Alesandra Voljaka (24).

Njih dvoje su bračne zavete izgovorili jedno drugom u Bariju, u katedrali Monopoli iz 12. veka, a gosti su smešteni u luksuznom hotelu Masseria Caselli, piše Telegraf.

Lepa Virdžinija se odlučila za ovo mesto, jer je ono u životu njenog oca imalo veliki značaj. U njemu je on ispunio istoriju evropskog fudbala sa Crvenom zvezdom.

IMG_7152.jpeg
Instagram 

Mlada je blistala u bajkovitoj venčanici od čipke koju je sama kreirala. Venčanje je bilo intimno, samo za najbliže prijatelje i porodicu.

– Pozvali smo samo rođake, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, što znači da će biti ne manje od dve stotine gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole – rekla je nedavno Virdžinija.

Braća Miroslav, Dušan i Nikolas su prelepu nevestu ispratila do oltara.

Iako lepa Virdžinija nije krenula očevim stopama, odnosno, ne bavi se sportom, ipak je na fudbalskom terenu pronašla ljubav svog života.

Više od pet godina je sa Alesandrom Volijačom, defanzivcem "Đenove". Verili su se 2021. a krajem godine Virdžinija je usrećila čitavu porodicu Mihajlović prinovom - unukom Violante.

Ona i Alesandro uživaju u skladnoj vezi, a sudeći prema njihovim zajedničkim objavama na Instagramu vole se kao prvog dana.

Prve fotografije sa venčanja pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Udala se ćerka Siniše Mihajlovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!