Ćerke fudbaleske legende i trenera Siniše Mihajlovića koji je nedavno preminuo nakon duge borbe sa rakom, nisu krenule njegovim stopama, odnosno, nisu se bavile sportom, ali su ipak na fudbalskom terenu pronašle ljubavih svojih života. 

I Viktorija i Virdžinija u stabilnim su vezama su sa fudbalerima i to sa momcima koji važe za najtalentovanije u ovom sportu. 

Viktorija, koja je studirala psihologiju i veliki je zaljubljenik u modu u vezi je sa italijanskim fudbalerom Pietrom Pellegrijem, koji joj je najveća podrška u svemu, pogotovo u teškim momentima koje je prošla njena porodica. 

Ona je inače i napisala knjigu "Siniša, moj otac", gde je, osim o njegovim uspesima, detaljno govorila o psihološkom stanju bolesnog oca i porodice posle presađivanja koštane srži.

"Za mene je ta knjiga bila terapeutska, pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest meseci", rekla je Viktorija za "Il resto del Carlino".

Pored toga, Viktorija ističe da se godinama borila da iznese pažnju javnosti usled imena slavnih roditelja koje nosi:

"Danas mislim da je to najlepša stvar na svetu na koju sam ponosna. Kao dete sam se osećala posmatranom, često osuđivanom, često sam menjala škole i gradove. Svaki put je bilo teško kad vas posmatraju kao Mihajlovićevu ćerku, a dešavalo se da me otac kazni pa nemam džeparac da izađem i onda provociraju kao "zamislite Mihina ćerka ostala bez para". U početku je to bolelo, kao i uvrede sa cele tribine stadiona, ali je sve to sada promenjeno", opisuje Viktorija.

Inače, Viktorijin izabranik Pietro ima samo 21 godinu te je nekoliko godina mlađi od svoje djevojke, a trenutno igra za Torino. Kako je nedavno zadobio povrdu noge, sada se oporavlja pa ima više vremena za svoju devojku. Tako vrlo često na svom Instagram profilu objavljuje njihove zajedničke fotografije. S Viktorijom je u vezi nešto manje od 2 godine. Inače, njegov je fudbalerski put išao od Monaka preko Milana, pa sve do Torina.

Kada je reč o mlađoj Virdžiniji, ona je više od pet godina sa Alesandrom Volijačom, defanzivcem "Đenove".

Verili su se 2021. a krajem godine Virdžinija je usrećila čitavu porodicu Mihajlović prinovom - unukom Violante. 

Virdžinija inače ima 24 godine, i influenserka je, a u javnosti je bila poznata i po učešću u italijanskom rijaliti programu "Ostrvo slavnih" koji je sličan "Surviveru".

Ona i Alesandro uživaju u skladnoj vezi, a sudeći prema njihovim zajedničkim objavama na Instagramu vole se kao prvog dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!