Danas je Maša Memedović izgovorila sudbonosno "da" Bogosavu Apostoloviću, reditelju i scenaristi. Popularna je na društvenim mrežama, gde je naročito prate ljubitelji prirode i mode. Ni ovog puta nije razočarala svoje fanove svojim stilom.

Pošto je već poznata po svom trendi stilu, Maša je očigledno uložila napor u izbor venčanice, koja je savršeno spojila elemente tradicionalnog i modernog.

maša u venčanici
Instagram 

Pred zvanicama i svom izabraniku, Maša se pojavila u beloj venčanici koja je pripijena uz telo u gornjem delu, dok se postepeno širi od kukova, a privlači pažnju posebno dubokim šlicem.

Korset je jednostavan, ali efektan, s izrezom koji ističe oštre ivice.

Venčanica Maše Memedović
Instagram 

Maša Memedović je nosila i romantičan veo u skladu s tradicijom. Izabrala je jednostavan model srednje dužine bez suvišnih detalja, kao i vrlo decentne sandale.

Ovaj izgled je posebno efektan zbog jednostavnosti koja ističe venčanicu u prvom planu. Frizura je birana u skladu s tim - kosa je oblikovana u talase i prebačena preko jednog ramena.

Instagram Maša Memedović u venčanici

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!