Hejli Biber je, kako je bilo predvidljivo, počela 2023. u velikom stilu. Model iznova dokazuje da je njena ležerna garderoba koju nosi u slobodno vreme jedna od najboljih u poslu.

Toliko dobra da inspiriše devojke širom sveta, pa tako i Mašu Memedović, ćerku našeg poznatog TV lica. Sve je počelo kada je Hejli u prvim danima januara pokazala primer njene prepoznatljive estetike – opuštene, ali uvek savršeno uglađene. Kombinovala je The Attico oversize odelo na pruge sa chunky crnim čizmama i sjajnom torbom preko ramena.

Hejlin stajling podsetio je Mašu da je veoma slično sivo odelo kupila za, kako ona kaže, "hiljadarku", dok je model izdvojila duplo veću sumu, i to u evrima. Blejzer od 1.450 dolara i pantalone od 950 bile su fokus ovog moćnog outfita.

Hejli Biber u odelu na pruge koje je iskopirala Maša Memedović.
MHD / Pacific coast news / Profimedia 

Kao što smo navikli, supruga Džastina Bibera je majstor elegantnog i jednostavnog stila. Ovom prilikom, manekenka je minimalizovala svoje aksesoare, dodajući crnu torbu preko ramena i samo malo zlatnog nakita.

Odlučila se i za svoju prepoznatljivu zalizanu punđu, koja je njenom izgledu dala sofisticiraniji osećaj, dodajući dodatnu eleganciju ležernom, opuštenom kroju njenog outfita.

ZAŠTO JE VEČITI KLASIK?

Slično kao obična kožna jakna ili dobar par teksas farmerki, odelo na pruge nikada neće ostariti ili izgledati zastarelo – dezen je prosto bezvremenski. Kao što možete videti, dostupan je i u kolekcijama poznatih svetskih brendova, ali i Second Hand radnji. Maša Memedević je ulovila sjajan komad brenda Hugo Boss, koji savršeno parira The Attico.

Hugo Boss odelo na pruge.
Instagram 

KAKO UVEK IZGLEDA TAKO DOBRO?

Preveliki kroj može biti težak za savladavanje, ali Hejlin stajling je odličan primer kako da izgleda prefinjeno.

Ovo je nešto što je bivša stilistkinja Biberove, Maeve Rieli, ranije podelila za poznati magazin. „Ispod blejzera nosite nešto usko ili košulju upašite čvrsto, tako da na neki način možete da vidite telo. Ja to često radim sa širokim pantalonama, kratkim topom, a zatim vrećastom košuljom ili blejzerom."

Odelo Maše Memedović na pruge.
Instagram