Pevačica Marija Šerifović iznenadila je domaću javnost vešću da je postala majka dečaka kojem je dala ime Mario. Bebu je na svet donela surogat majka na klinici u Los Anđelesu, a mnogi su se pitali i ko je otac deteta.

Pevačica je odavno govorila o svojoj želji da dobije potomstvo, a kako je ispričala za Blic, put od želje da ima svoje dete do dolaska iste na svet bio je dug.

"Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario", otkrila je ona, a na pitanje ko je otac deteta i da li je njegov identitet uopšte važan, Marija je poručila:

"Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve".

Marija Šerifović je inače objavila i prvu fotografiju svog sina na Instagramu i posvetila mu emotivnu poruku.

"Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi", napisala je pevačica i dodala, "hvala svima što salju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve!".

Podsetimo, kako surogat majčinstvo još uvek nije praksa u Srbiji, Marija Šerifović se odlučila za Ameriku gde godinama odlazi i iz privatnih i iz poslovnih razloga. Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju.

Pevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj. Budući da je Amerika država koja je najviše napredovala, u smislu kompletne procedure oko surogat majčinstva - od brige prema ženama, koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike koja je veoma izazovna i veoma važna Šerifovićka se odlučila da baš tamo njeno dete dođe na svet.

Pročitajte još: DUGA KOSA, KIKE, ROZE ODEĆA... Nema šanse da biste prepoznali Mariju Šerifović, u ovom izdanju je nikada nismo videli

Osim toga, Marija deset godina unazad putuje u Ameriku, što iz privatnih što iz profesionalnih razloga, i smatra je svojom drugom zemljom.

Bonus video:

OPASNA ŠKORPIJA! MARIJA ŠERIFOVIĆ otkrila kao reaguje na provokacje: Uopšte ne ujedam, uradim nešto MNOGO GORE I BOLNIJE kurir televizija

Izvor: Blic.rs/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!