Marija Šerifović jedan je od najboljih vokala svih vremena na ovim prostorima.

Karijeru nije gradila na skandalima, naprotiv, a iako su joj roditelji i sami velike zvezde o svom detinjstvu nikad nije previše pričala.

Neke od detalja iz prošlosti otkrila je u svom dokumentarcu koji je prikazan na televiziji, a delove svoje svakodnevice pevačica je prikazala i na svom Jutjub kanalu.

Međutim, sada se na mrežama pojavila fotografija na kojoj Marija ima samo 3 godine, a pratioci su saglasni da bi je malo ko prepoznao u ovom izdanju.

Marija koja je prepoznatljiva po sportskom stilu, na fotki pozira sa dugom kosom upletenom u kike i u pastelno ružičastom kompletiću, a fotku do sada nismo imali prilike da vidimo pevačica je prokomentarisala u svom stilu:

- Realno nisam se promenila uopšte. Isto sedim, isto me nervira kada me neko slika, isto volim samo drvo japanske trešnje, isto sam tvrdoglava, isto su mi omiljeni stil šorts, majica i patike... Hmmm možda sam mogla neke stvari uraditi drugačije. Možda sam mogle neke ljude izbeći. Možda je trebalo malo mudrije postupiti u nekim trenucima. Možda sam mogla biti malo manje đubre prema nekim ljudima. Možda sam mogla biti malo veće đubre prema nekim ljudima... možda. Međutim, kad saberem i oduzmem zadovoljna sam u kakvu sam personu izrasla i naravno vežbam svaki dan da budem još bolja - napisala je Marija ispod fotografije.