Bivši suprug Sofije Vergare, glumac Džo Manganielo nije dugo "samovao" nakon raspada braka. Činilo se da se još nije ni razveo kako treba, a već je pronašao novu devojku sa kojom se sada prvi put pojavio na nekom javnom događaju

Džo i 13 godina mlađa Kejtlin O' Konor pojavili su se na "Children of Armenia Fund (COAF)" gala večeri, a novopečeni par sa osmehom je pozirao fotografima, preneo je People. Ipak, od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, ljudi su bili sve samo ne oduševljeni.

Mlada lepotica pozirala je u grimizno zelenoj korset haljini, ali iako je izgledala zanosno, mnogi su i dalje pisali da "Sofiji nije ni do kolena". Ipak, više je na udaru bio Džo čiji se izgled nije dopao ljudima. Komentarisalo se da izgleda "glupo", "nezrelo"... te da "nije ni čudo što ga je ostavila Sofija". 

Ljude je posebno zbunio i njegov izgled lica i "pokušaj da izgleda mlađe nego što jeste".

Par se navodno upoznao na žurki koju je producent Džim Hečt priredio u svom domu u avgustu povodom emitovanja serije "Doba pobeda: Uspon dinastije Lejkersa". Kako je podeljeno na društvenim mrežama, zvanice su u jednom trenutku završile u đakuziju, a među njima i Džo i Kejtlin.

Sa druge strane, čini se da Sofija Vergara ne mari za brz napredak veze bivšeg dragog. Ona uživa u zagljaju uglednog ortopedskog hirurga Džastina Salimana i ne mari za bivšeg supružnika. 

Podsetimo, krah ljubavi Sofije Vergare i Džoija sve je iznenadio s obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova.

Raskid veze Sofije i Džoa sve je iznenadio.
Carlos Piaggio/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Pročitajte još: RAZVODI SE NAJLEPŠA ŽENA SVETA: Volela kralja droge, ljubila kriminalce, pa mislila da je bivši alkoholičar njena sreća

Međutim, da život nije Instagram, postalo je jasno malo nakon vesti o razvodu, kada su se saznali detalji njhovog braka iza "zatvorenih vrata". Tako se ispostavilo da Džoi nije mogao da "drži korak" sa glumicom, kao i da nije mogao da podnese to što je uspešnija od njega i što više zarađuje.

Prema rečima izvora, Džoi je po celi dan igrao igrice, i ponašao se kao klinac, a njegov odnos sa Sofijom bio je sve samo ne idealan. No, činilo se do poslednjeg dana da je ludački zaljubljen u nju. Ipak, jasno je da slika ume da prevari, a kakav će ishod veze biti sa novom izabranicom ostaje da vidimo. 

Instagram, Youtube Sofija Vergara i Džo Manganijelo se razvode

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Sofia Vergara Youtube/@Rapperlooks

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!