Adrijana Lima oduševila je pratioce emotivnom objavom u kojoj se obratila jednoj poznatoj Srpkinji i javno istakla da joj je ona jedina prava prijateljica. Reč je o Ani Antić, ćerki nekadašnjeg proslavljenog fudbalera i trenera Radomira Antića.

Slavnoj stilistkinji je bio rođendan, a Lima je tom prilikom podelila stori uz reči: "Najsrećniji rođendan mojoj jedinoj i najboljoj prijateljici. Hvala ti što si blagoslovila moj život svojim postojanjem. Volim te". 

Adrijana Lima čestitala je rođendan Ani Antić.
instagram/adrianalima 

Ovo nije prvi put da je Lima podelila fotografije sa Anom, već se na njenom profilu nalazi mnoštvo fotografija sa lepoticom sa ovih prostora čijim venama teče i užička krv.   

Svojevremeno je ćerka Radomira Antića u emotivnoj ispovesti u emisiji "Kec na jednaest" evocirala uspomene na svog oca, ali i otkrila koliko je bio cenjen i poštovan širom sveta.

"Ja sam toliko zahvalna mojim roditeljima... Ja sam ono što sam proživela sa njima. Stekla sam kontakte, živela sam po celom svetu i sva su mi vrata bila otvorena zahvaljujući mojim roditeljima i tome što su takvi kakvi jesu. Zato se i trudim da sa mojim ćerkama uradim isto, da one naslede od mene ono što su moji roditelji meni dali."

VIP stilistkinja svoj san je ostvarila u Americi kada je uplivala u svet poznatih svetskih zvezda i uspela sa njima da ostvari saranju. Danas je vrlo poznata i cenjena u svetu mode. Ana se privatno druži i sarađuje sa Kajli Minog, ali i Adrijanom Limom sa kojom se tokom godina posebno zbližila.

Saradnja sa Adrijanom Limom joj je pružila pravog prijatelja za ceo život. Međutim, Ana je takođe bliska i sa Georginom Rodrigez, verenicom Kristijana Ronalda, koja je sluša bez pogovora za sve što joj kaže. 

Pročitajte još: KO JE SRPKINJA KOJA JE NAJBOLJA DRUGARICA ADRIJANE LIME? Ćerka je legendarnog fudbalera i sarađuje sa svetskim zvezdama

Kada je reč o ljubavnom životu, Ana se oduvek trudila da svoju privatnost sakrije od očiju javnosti. Ipak, poznato je da je ranije bila u braku sa košarkašem Nikolom Lončarom sa kojim je dobila dve ćerke, međutim, njihov odnos se završio razvodom 2017. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!