Komesar za rad u Kaliforniji presudio je da je Brendon Blekstok precenio dobitnicu Gremija za sedam cifara kada ju je predstavljao.

Prema pravnim dokumentima koje je u četvrtak dobio TMZ, otkriveno je da je Blekstok prešao granicu kada je rezervisao nastupe i potpisao ugovore za svoju tadašnju suprugu na „The Voice“, Norwegian Cruise Line, Wayfair i kao domaćina BMA-a.

Komesar za rad navodi da samo agenti, a ne menadžeri, mogu zakonito da obezbede uloge za talente; međutim, postoji nekoliko izuzetaka.

Blekstok navodno duguje Keli Klarkson ukupno 2.641.374 dolara - odluka na koju planira da uloži žalbu, piše Page Six.

keli i brendon dok su bili u braku
Shutterstock 

Prema glasinama, zaradio je 1,98 miliona dolara provizije od pevačicine uloge u "The Voice", ali je dobio samo 93,30 dolara nakon što je ona vodila BMA.

Pobednica u prvoj sezoni „Američkog idola” je želela da njen bivši muž vrati koliko god je procenata zaradio nakon što je ona snimila svoj tok-šou, „Keli Klarkson šou”, ali je poverenik za rad presudio da novac treba da zadrži.

Klarksonova (41) podnela je zahtev za razvod od Blekstoka (46) u junu 2020. nakon skoro sedam godina braka.

Nakon besne bitke oko starateljstva nad njihovom devetogodišnjom ćerkom River Rouz, njihovim sedmogodišnjim sinom Remingtonom „Remijem“ Aleksandrom i njihovim zajedničkim rančem u Montani, bivši par je konačno rešio svoj razvod u martu 2022.

brendon oteo keli klarkson novac
screenshoot/instagram 

Klarksonova je dobila primarno starateljstvo nad njihovom decom i morala je da zadrži ranč.

Ubrzo nakon što je razvod završen, trio se preselio u Njujork, za koji je muzičar rekao da joj je „pomogao“ da stane na noge.

„Mislim da je Covid ukazao na mnogo stvari“, objasnila je u junu kada je napustila Los Anđeles i Blekstoka, dodajući: „Mnogi od nas nisu uspeli da održe odnose“.

Nakon objavljivanja njenog katarzičnog albuma „Chemistry“, Klarksonova je rekla svojim obožavaocima da upoznavanje stavlja u drugi plan.

keli klarkson u the voice
pritnscreen/instagram 

„Imam li ja dečka? Ne! I ne tražim ga. Znaš zašto? Volim da budem sama”, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu u septembru.

„Imam dvoje dece, dva psa, tri zeca, hrčka, više poslova — mnogo toga se dešava“, objasnila je ona, dodajući da je „teško početi ispočetka“ kada „mislite da ćete potrošiti ostatak svog život sa nekim, a ti nećete.”

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok


Izvor: Wanted/ A.N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!