Kada se spominju slavni, neretko su u fokusu njihove afere i neretko promiskuitetno ponašanje, no svetlih primera uvek ima. Zanimljivo je da su upravo neka od najvećih imena današnjice odlučila da sačuvaju "čistoću" do prve bračne noći, a mi vam otkrivamo najzvučnija imena koja su u brak ušla nevina (ili barem tako tvrde).

Brankica Sebastijanović i Miloš Biković

Brankica Sebastijanović je bivša Miloša Bikovića.
Instagram 

Brankica je dospela u žižu javnosti kada je progovorila o seksualnom odnosu sa svojim tadašnjim partnerom Milošem Bikovićem.

Bili su skladan par, i u vezi četiri godine. Jednom prilikom glumica je izjavila da pre braka neće imati odnose, a pošto su svi o tome pričali, prokometarisala je:

- Mislim da je baš ružno šaliti se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada Brankica.

Miloš Biković i Brankica su se čuvali za brak.
Instagram 

Adrijana Lima i Marko Jarić

Adrijana Lima je nevina ušla u brak sa Jarićem.
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia 

Gotovo da je neverovatno da je jedna od najlepših žena svih vremena, zaštitno lice čuvenog Victoria' s Secret-a, Adrijana Lima, svojevremeno umalo otišla drugim putem i svoj život posvetila veri.

U modnim krugovima je opšte poznato da Adrijana nosi Bibliju u bekstejdž, te se moli pre nego što izađe na pistu. Manekenka je zapravo imala veliku želju da postane časna sestra, prema pisanju strani medija. Kako se navodi, veoma je spiritualna, veruje u energiju, prirodu i duhove.

Rekla je da se, kada je bila mlađa, stidela da bude u društvu momaka, i da se nije poljubila sve do 17. godine. U intervjuu za "GQ", u aprilu 2006, rekla je da je još uvek devica.

Marko Jarić i Adrijana Lima su se čuvali do braka.
Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia 

- Nameravam da ostanem nevina do braka. Momci koji su sa mnom moraju to da prihvate, jer je to moj izbor - istakla je, a "GQ" ju je tada svojevremeno proglasio "najpopularnijom devicom na svetu".

U to vreme, Adrijana je bila u vezi sa košarkašem Markom Jarićem, za kojeg se i udala tri godine kasnije.

Lisa Kudrou i Majkl Stern

Lisa kudrou je u brak ušla nevina.
Shutterstock 

Slavna glumica je otkrila da joj je bila želja da se "čuva" za muškarca o kojem je maštala.

- Ne znam da li biste mogli da me opišete kao suzdržanu, ali ja sam razumela šta znači biti u strahu od seksa i vlastite seksualnosti. Čuvala sam se jer sam htela da zaslužim muškarca o kojem sam sanjala - rekla je glumica koja se za Majkla Sterna udala kada je imala 31. godinu.

- Kada smo se venčali, znali smo da ne obećavamo večnu ljubav jer to niko ne može da obeća. Umesto toga, obećali smo sebi da ćemo raditi na svim eventualnim bračnim problemima koji iskrsnu - rekla je Lisa.

Džesika Simpson i Nik Lašej

Džesika Simpson je bila nevina kada se udala za Nika.
Profimedia 

- Nevinost može biti kul i seksi - izjavila je lepa Džesika za magazin People 2000. godine.

Tokom odrastanja ova lepotica je svom ocu svešteniku obećala da će "prsten čistoće" nositi od svoje 12. godine. Pevač Nick Lašej je priznao da nije lako ispoštovati njenu odluku, ali da će to učiniti.

Venčali su se 2002. godine, a četiri godine kasnije rešili su da se rastanu. Džesika je sada u braku sa Erikom Džonsonom, sa kojim ima dvoje dece.

Miranda Ker i Ivan Špigel

Miranda Ker bila je nevina do braka sa Ivanom.
Profimedia 

- Ivan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smemo, čekamo - rekla je australijska manekenka.

U tome ju je podržao sadašnji suprug Ivan Špigel sa kojim se venčala 2017. godine. Par je ubrzo nakon toga saopštio da očekuje prinovu.

Sijara i Rasel Vilson

Sijara je u brak ušla nevina.
CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Kada se fokusiraš na prijateljstvo, stvarno mislim da imaš priliku da izgradiš snažne temelje za kvalitetnu vezu - otkrila je američka pevačica.

Nakon nekoliko meseci veze, Sijara i Rasel obećali su jednom drugom da neće imati seksualne odnose pre braka. Venčali su se 2016. godine, a naredne godine postali su roditelji devojčice Siene.

Hejli Boldvin i Džastin Biber

Hejli Biber i Džastin nisu imali odnose pre braka.
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepotica nije bila nevina do braka, ali su čekali da sklope bračnu zajednicu kako bi konzumirali intimni odnos.

Pevač je apstinirao kako bi se, kako je rekao, približio Bogu. Priznao je da je bio veoma promiskuitetan i veruje da je Hejli "nagrada za njegov čistiji životni stil".

Kevin i Danijel Džonas

Pored braće Nika i Džoa Džonasa, Kevin Džonas je nosio "prsten čistoće" koji je simbolizovao njegovu odluku da ostane nevin do braka. Nakon dvogodišnjeg zabavljanja, oženio se Danijel Džonas 2009. godine, ali se našalio za People:

- Mogao sam da se oženim dan nakon što smo se verili.

Sara Dru

Poput njene najpoznatije uloge - religiozne Ejpril Kepner iz serije " Grey’s Anatomy", i Sara je hripćanka u realnom životu koja se uzdržavala od odnosa pre braka.

- Za Ejpril, prvo što je otkriveno bilo je da je devica -  rekla je Dru svojevremeno za Fox News u januaru 2017.

- Čekala sam da se udam da bih imala se*s pa sam razumela Ejpriline motive. Pisci su mislili da bi to bila zaista kul i zanimljiva priča koja se ne viđa prečesto.

Hilari Daf

Hilari Daf je takođe ušla nevina u brak.
Shutterstock 

U razgovoru za magazin Elle 2006. Hilari Daf je objasnila zašto se*s pre braka čini da taj trenutak nije toliko poseban koliko bi trebalo da bude.

- Teže je imati dečka koji je stariji jer ljudi samo pretpostavljaju. Ali nevinost je definitivno nešto što mi se sviđa kod sebe - rekla je lepa glumica koja je u to vreme izlazila sa Džoelom Madenom iz rok benda "Good Charlotte".

- To ne znači da nisam razmišljala o sek*u, jer su ga svi koje znam imali, i logično je da poželiš da se uklopiš.

Daf je dodala potom: "Ali kada pričaju o tome, ne zvuči posebno, kao što biste zamislili. Samo izgleda kao da su svi spavali jedno sa drugim – znate na šta mislim?"

Pročitajte još: HTELA DA BUDE ČASNA SESTRA, A ONDA JE ZAVEO POZNATI SRBIN: Najpoznatija devica sad ima silikone, a BIBLIJU nosi svuda

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!