Muzičarka Lili Alen otkrila je da je izgubila nevinost kada je imala samo 12 godina. Dodala je da je njen otac Kit Alen nazvao policiju kada je saznao za to, piše Daily Mail. Kako je ispričala, 38-godišnja pevačica,u to vreme bila je na odmoru sa svojim ocem i mlađim bratom Alfiejem kada se to dogodilo.

Lili Alen sve je ispričala je Alanu Karu u njegovom podkastu ‘Life‘s A Beach‘ o tome kako je njen tata u to vreme mislio da je nestala.

"Zapravo sam nestala. Izgubila sam nevinost s tipom po imenu Fernando u Brazilu. Kad sam imala oko 12 godina, ne, ne šalim se. Nikada više nisam s njim razgovarala. Moji su mislili da sam zapravo nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu, bila sam na odmoru s tatom i bratom i nisam vratila u svoju sobu", ispričala je pevačica i dodala da je prespavala sledeći dan.

"Probudila sam se i policija je bila po celom hotelu. Bukvalno su češljali celu plažu i ispitivali ljude da li su me možda videli. Nisam im imala srca da kažem - ne, nisam oteta samo sam izgubila nevinost. Sve je to bilo pomalo traumatično i tada neko vreme nisam imala intimne odnose", dodala je.

Prema zakonu, intiman odnos s detetom mlađim od 12 godina smatra se silovanjem. To znači da deca tog uzrasta nikada ne mogu pristati na odnos i zbog toga se on smatra zločinom. Nije poznato koliko je dotični muškarac tada imao godina.

S druge strane, za pevačicu je dodatna trauma bila to što je imala odnos s tatinim slavnim prijateljem samo dve godine kasnije, kad je imala 14. Taj incident je detaljno opisala u svojoj autobiograifji ‘My Thoughts Exactly‘, u kojoj je optužila svog oca da je sve pretvorio u šalu.

Lili Alen
Shutterstock 

Pisala je kako su je poslali u hotel da neimenovanoj muškoj slavnoj osobi vrati fudbalsku opremu nakon jedne humanitarne utakmice koju je odigrao. Upoznali su se u hotelskom baru i on ju je počastio pićem pre nego što ju je odveo u sobu i bio intiman s njom.

"Imala sam 14 godina. On je imao 19, ali meni se činio kao neko iz druge generacije. Posle sam se zbog toga osećala smešno. Znala sam da ono što se dogodilo nije bilo u redu", ispričala je.

Priznala je da je bila previše uplašena da bi rekla ocu šta se dogodilo, ali, kada je na kraju saznao, tvrdila je da je celu situaciju - preokrenuo na šalu.

"Moj tata je to pretvorio u nešto što je ispričao svojim prijateljima. Smišljali su razrađene planove kako će ucenjivati tipa. Samo znam da je moj tata pretvorio moj intiman čin u šalu njega i njegovih prijatelja. Zbog toga se nisam dobro osećala", priznala je pevačica.

Lili Alen sa mužem
Rich Gold / Alamy / Alamy / Profimedia 

Lili je sada u srećnom braku s glumcem Dejvidom Harburom, za kojeg se udala na venčanju u Las Vegasu 2020. na kojem su bile njene dve ćerke Etel (11) i Marni (10) koje ima s bivšim suprugom Semom Kuperom. U međuvremenu, Lili je godinama otvoreno govorila o svom burnom odnosu s ocem, od kojeg se na kraju potpuno odvojila.

Lili Alen sa porodicom
pritnscreen/instagram 

Bonus video

vraćanje nevinosti operacija TikTok/prof.dr.malenkovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!