Možda će zvučati kliše, ali nije retkost da profesionalni sportisti budu neverni svojim ženama. Neko će reći da su, nažalost, mnoge na to i navikle, ali pojedine afere jednostavno su too much čak i onima koji se ne zgražavaju na ovakve stvari. 

Naravno, izuzetaka uvek ima, ali bivši škotski profesionalni ragbista Stjuart Vilijam Hog nije jedan od njih. On se nedavno razišao se sa suprugom Žillian Hog i uživao u spa vikendu sa "najzgodnijom profesionalnom jahačicom na svetu", kako nazivaju Leoni Mejor, što ne bi bilo ništa čudno da samo nekoliko dana ranije njegova, i dalje zakonska supruga nije rodila njihovo četvrto dete.

Ironija je u tome što je Hog (31) nedavno napustio ragbi savez kako bi se posvetio svojoj porodici, međutim, čini se da se i malo previše posvetio Leoni, što je i pokazala fotografija koja je "procurila", što je dovelo do nevolja u bračnom raju.

Leoni Mejor i Stjuart Vilijam Hog u spa centru.
Instagram 

Prijatelji sportiste rekli su za britanske medije da se njegov sedmogodišnji brak raspao, a trudna Žilian napustila je njihov dom i odvela decu kod svoje majke.

Da je stvar ozbiljna, pokazuje i to što su uklonili "titule" supruga i žene sa profila na društvenim mrežama, a Žilian svog bivšeg nije ni spomenula kada je sa pratiocima podelila fotografiju bebe Fibi, poslednjeg člana njene male porodice.

Samo nekoliko sati kasnije, njen suprug je viđen s Leonom, a ona to teško podnosi.

"Žilian je slomljenog srca. Koliko ta žena još mora da propati? Poslednje što bi svaka novopečena mama želela da vidi je da se otac njene dece hvali svojom novom vezom po društvenim mrežama. Ona jednostavno ne može da prestane da razmišlja o tome kako joj je baš sad to priredio", rekao je izvor, prenosi The Sun.

Drugi izvor navodi kako je ona u potpunosti podržavala njegovu karijeru, te je ovo što je uradio "krajnje odvratno prirediti ženi koja nosi tvoje dete".

"Čim su se vratili u rodni grad sve je došlo na svoje mesto. Nije mogla dalje", dodao je drugi izvor.

Iako nije poznato kako su se Stjuart i Leona upoznali, meštani tvrde da ih često vide kako zajedno jedu u pabu i tvrde da je on nju već upoznao sa svojim roditeljima.

Smatraju pošto je i on ljubitelj jahanja, da ih je to možda spojilo, prenosi Jutarnji list.

Pročitajte još: NAJTUŽNIJA PRINCEZA VIŠE NIJE TUŽNA: Vanbračni sin njenog muža je ponizio a ona uzvratila i njemu i "lajavoj" ljubavnici

Bonus video:

Priča o mladdoženji koji je razotkrio mladu Youtube/@theunfilteredbride

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!