Nina Morić bila je jedna je od najuspešnijih hrvatskih manekenki sa zavidnom inostranom karijerom, međutim poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti.

Osim što živi u Italiji, danas 47-godišnja Nina izbegava javna pojavljivanja, a nije preterano ni aktivna na društvenim mrežama. Ipak, sada je na svom Instagramu podelila deliće iz emisije u kojoj je gostovala, u kojoj je otkrila potresne detalje iz života. 

U italijanskoj emisiji "Verissimo" je napomenula da je to poslednji intervju koji će dati, a dotakla se sina, operacije koju je imala u junu i drugim teškim trenucima u životu.

"Bili su mi portebni mir i tišina da se posvetim sebi. Imala sam težak period u životu, ali sa druge strane bilo je lepo", rekla je Nina Morić pa naglasila da više ne želi da deli sa javnošću svoje privatne detalje.

Manekenka su pratile brojnekontroverze, od plastičnih operacija, više nego turbulentnog ljubavnog života... U intervjuu za "Verissimo" prisetila se dana u bolnici:

"Život mi je bio u opasnosti zbog sepse koju sam imala. Davali su mi razne antibiotike, a lekari nisu znali kako da mi pomognu".

Pisalo se ranije da je Nina Morić bila sklona samopovređivanju, nažalost. Osvrnula se i na to komentarišući: "Želela sam da umrem. Oprostila sam samoj sebi, ali bih volela i kada bi mi se izvinili ljudi koji su me povredili i napustili".

Nina Morić o sinu

Poznata Zagrepčanka otkrila je da se okrenula umetnosti i da se bavi slikarstvom"Želim da moja dela pričaju umjesto mene. Moj sin je moje svetlo u životu", rekla je i zaplakala.

Nina Morić je sa italijanskim fotografom Fabricijom Koronom sa kojim je imala najburniji mogući odnos, a od kog se rastala pre 15 godina, dobila sina Karlosa koji danas ima 21 godinu.

Nije želela da priča o bivšem partneru samo je rekla da "on traži sebe". Otkrila je da sada nije u vezi i da ne traži takav odnos kao i da ju je jedan muškarac progonio pa je morala da preduzme pravne radnje da bi zaštitila sebe.

Inače, Ninu smo zadnji put imali prilikuda vidimo na Nedelji mode u Milanu u februaru prošle godine, kada je nosila reviju dizajnerke Sofije Nubes, a zanimljivo je da joj se tada na pisti pridružio i bivši suprug, italijanski "kralj paparaca" Fabricio Korona.

Nina Morić pojavila se na pisti.
Chioccia Simona/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Podsetimo, Nina i Korona bili u braku od 2001. do 2004. godine i često su punili medijske stupce privatnim skandalima, a zajedno su dobili sina Karlosa.

Dok su još bili zaljubljeni, Nina je na ramenu tetovirala "Fabricio" u srcu, a nakon što ju je on prevario sa starletom Belen Rodrigez, prekrila je njegovo ime i ispod njega istetovirala ime sina.

Nina Morić je imala srce sa imenom bivšeg
Shutterstock 

I Korona je nekada imao tetovažu s njenim imenom, ali nakon razvoda tetovažu je takođe preradio.

Nina Morić sa bišim mužem.
Montingelli Massimiliano/ Trovati Stefano / SGP / Profimedia 

Nakon razvoda od Korone, Nina se 2013. godine udala za italijanskog preduzetnika Masimiliana Dosija, ali njihov brak je potrajao svega dva meseca.

Podsetimo, Nina Morić rođena je u Zagrebu, a u svet modelinga ušla je još kao tinejdžerka i 1995. ovenčana je i titulom mis Hrvatske, da bi samo godinu dana kasnije osvojila treće mesto na takmičenju za Elitovo lice godine.

Tada je i otpočeo njen proboj na evropsko tržište, a svetsku slavu stekla je u spotu Riki Martina "Livin La Vida loca", koji je prštao od eksplozivnih scena u kojima je upravo Nina bila u prvom planu.

Lepa brineta se tada preselila u Italiju, a sa rastom popularnosti, stizale su i brojne poslovne ponude, uključujući i televizijski angažman. Nina je rešila da uplovi u voditeljske vode, ali je uporedo sa tim rasla njena želja da ostane zauvek mlada, te da bude još atraktivnija.

Nina Morić izmenila je lik operacijama.
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tada je ušla u začarni krug estetske hirurgije, a iz istog se nije izvukla do dana današnjeg. Publika je praktično šokirana njenim izgledom, a ona je jednom prilikom istakla da je za to kriv njen bivši suprug Fabricio.

Nina Morić je svoj lik promenila zbog Fabricija.
Grifoni/ Guindani Stefano / SGP / Profimedia 

"Fabricio mi je nabio brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama", rekla je Nina. Ipak, Zagrepčanka sada tvrdi da je sa njima davno prestala i da su filteri na Instagramu krivi što izgleda neprepoznatljivo, kako je izgledala nekada a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Sve promene hrvatske manekenke

Pročitajte još: OPERACIJAMA SE UNIŠTILA NAKON ŠTO JOJ JE BIVŠI NABIO KOMPLEKSE: Sada je kontroverznu Ninu optužio da mu je UZELA NOVAC

Bonus video:

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!