Nina Morić bila je jedna je od najuspešnijih hrvatskih manekenki sa zavidnom inostranom karijerom, međutim poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti.

Osim što živi u Italiji, danas 46-godišnja Nina izbegava javna pojavljivanja, a nije preterano ni aktivna na društvenim mrežama. Ipak, sada je nakon više od pola godine oglasila na svem profilu na Instagramu gde je objavila fotografiju s otvaranja jednog beauty salona u Rimu, na kojem se pojavila u razgolićenom izdanju i ukrala svu pažnju.

Nina je nosila minijaturni grudnjak koji nije ni uspeo da pokrije grudi i koji je skrenuo pažnju s njenog lica, koje je nizom estetskih zahvata dovela do neprepoznatljivosti. Zbog toga je zadnjih godina često i na meti kritika obožavatelja, a italijanski mediji su je čak prozvali "mrtvom nevestom" i uspoređivali je s likom iz crtanih filmova.

Inače, Ninu smo zadnji put imali prilikuda vidimo na Nedelji mode u Milanu u februaru prošle godine, kada je nosila reviju dizajnerke Sofije Nubes, a zanimljivo je da joj se tada na pisti pridružio i bivši suprug, italijanski "kralj paparaca" Fabricio Korona.

nina morić nekada, pre operacija
Montingelli Massimiliano/ Trovati Stefano / SGP / Profimedia 

Podsetimo, Nina i Korona bili u braku od 2001. do 2004. godine i često su punili medijske stupce privatnim skandalima, a zajedno su dobili sina Karlosa, koji danas ima 20 godina.

Dok su još bili zaljubljeni, Nina je na ramenu tetovirala "Fabricio" u srcu, a nakon što ju je on prevario sa starletom Belen Rodrigez, prekrila je njegovo ime i ispod njega istetovirala ime sina. I Korona je nekada imao tetovažu s njenim imenom, ali nakon razvoda tetovažu je takođe preradio.

Nakon razvoda od Korone, Nina se 2013. godine udala za italijanskog preduzetnika Masimiliana Dosija, ali njihov brak je potrajao svega dva meseca.

Podsetimo, Nina Morić rođena je u Zagrebu, a u svet modelinga ušla je još kao tinejdžerka i 1995. ovenčana je i titulom mis Hrvatske, da bi samo godinu dana kasnije osvojila treće mesto na takmičenju za Elitovo lice godine. Tada je i otpočeo njen proboj na evropsko tržište, a svetsku slavu stekla je u spotu Riki Martina "Livin La Vida loca", koji je prštao od eksplozivnih scena u kojima je upravo Nina bila u prvom planu.

nina morić na nedelji mode u milanu prošle godine
Chioccia Simona/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Lepa brineta se tada preselila u Italiju, a sa rastom popularnosti, stizale su i brojne poslovne ponude, uključujući i televizijski angažman. Nina je rešila da uplovi u voditeljske vode, ali je uporedo sa tim rasla njena želja da ostane zauvek mlada, te da bude još atraktivnija.

Tada je ušla u začarni krug estetske hirurgije, a iz istog se nije izvukla do dana današnjeg. Publika je praktično šokirana njenim izgledom, a ona je jednom prilikom istakla da je za to kriv njen bivši suprug Fabricio.

"Fabricio mi je nabio brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama", rekla je Nina. Ipak, Zagrepčanka sada tvrdi da je sa njima davno prestala i da su filteri na Instagramu krivi što izgleda neprepoznatljivo, kako je izgledala nekada a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Sve promene hrvatske manekenke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!