Lazar Kosmajac (35), sin kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, na čiju su vilu na Zvezdari sinoć bačene tri bombe, pre sadašnje supruge bio je u ljubavnim vezama sa brojnim poznatim damama. Jedna od njegovih ljubavnih veza o kojoj se najviše spekulisalo, jeste sa poznatnom glumicom Mirkom Vasiljević.

Mirka je vešto skrivala svoju privatnost od očiju jasvnosti, pa je zbog toga javnost vrlo malo upućena u detalje njenog privatnog života.

Ljubavnu vezu sa Kosmajcem, Mirka je započela nakon svog punoletstva, a upoznali su se u jednoj privatnoj školi , koju su oboje pohađali. Ljubav između njih trajala je par meseci, nakon čega su se rastali.

Mirka Vasiljević bila je sa sinom biznismena.
ATA Images 

Mirka je ubrzo upoznala Vujadina, te sa njim zasnovala porodicu. Na brojna pitanja o njenom bivšem dečku Lazaru, Mirka je imala jasan odgovor.

"Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno", objasnila je Mirka, piše Kurir Stil.

Mirka i Vujadin važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Par ima četvoro dece, dva sina i dve ćerke. Vujadin često zbija šale na Mirkin račun, te je jedno vreme stalno na društvene mreže dodavao razne situacije sa svojom suprugom, nakon čega su pokupili brojne simpatije ljudi.

Mirka Vasiljević i Vujadin
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Inače, Lazar je bio sa brojnim poznatim damama među kojima su, kako su mediji pisali, pevačica Marina Tadić, kao i bivša manekenka Bojana Rajić.

Instagram, KURIR/Dragana Udovičić Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su od srednje škole

 Bonus video:

"VUJADINOV I MOJ BRAK NIJE SAVRŠEN" Mirka Vasiljević o nesporazumima sa suprugom: Kad čovek nešto STVARNO ŽELI on pronađe način kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!