Lepa glumica Mirka Vasiljević još davne 2005. godine očarala sve u filmu "Mi nismo anđeli 2", a nakon toga, dobre uloge samo su se ređale, kako na filmu i u serijama, tako i u pozorištu. U isto vreme, njen privatni život često je bio tema medija, pogotovo od kako je sa Vujadinom Savićem kojem je rodila četvoro dece. Na prvi pogled, ona je sve o čemu su neki maštali - supermama sa sjajnom karijerom, zgodnim mužem i poslušnom decom, ali istina je da i u njenom životu nije uvek sve savršeno o čemu je razgovarala sa Marijom Kilobardom u njenoj emisiji na Prvoj.

Mirka Vasiljević progovorila je o Vujadinu.
Stevan Tomasevic/ATAIMAGES 

Kako je otkrila, univerzalni recept za dobru organizaciju ne postoji, a ističe da ni kod nje nije uvek sve sjajno i perfektno. "I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane... Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati... Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene", istakla je glumica i dodala da joj se dešava da pomeša imena devojčica.

"Malo mi i godine rođenja budu problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže da ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate", rekla je Mirka.

Mirka Vasiljević kaže da se trudi da pusti decu da budu svoji.
KURIR/Dragana Udovičić 

Mirka je objasnila da Vujadin najviše voli da se šali na njen račun, što je i sam fudbaler dokazao kada je otkrio da je Mirku uhvatio da krišom jede slatko, ali i da su mu ona i deca uvek bili na prvom mestu, iako nije uvek izgledalo tako.

Vujadin Savić kaže da su mu uvek Mirka i deca bili na prvom mestu, čak i kad ne izgleda tako.
Print Screen / Instagram 

On je, takođe, istakao da bi veoma voleo da budu u braku i poručio joj da se malo više angažuje oko svadbe.

Na njegovu konstataciju da krišom jede slatko, Mirka kaže da, kada su u inostranstvu, ima utisak da ne izlazi iz kuhinje.

"Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da "zaprljam" svoj organizam i onim što ne valja, kada već kao robot živim od svoje 19. godine, funkcioniši da njegova karijera ne trpi, da sam posvećena deci i nekada mi stvarno treba da počastim svoj organizam. I pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći i naravno da je šala uvek na moj račun, pa je to da se ja krijem, da uzmem kutlaču... Pa ako treba od njih da se krjiem... Desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim, pa malo i dodaju sve. Ali neka, meni je sve to simpatično", kaže mlada glumica na Prvoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!