Mirka Vasiljević danas uživa u u skladnoj vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim je dobila četvoro dece, a svoju ljubav otpočeli su još u srednjoj školi. Ipak, pre njega, lepa glumica imala je burnu vezu sa drugom momkom, koja je takođe trajala nekoliko godina.

Iako svoju privatnost čuva od čiju javnosti, te o intimnim detaljima retko priča, svojevremeno se u domaćim medijima i te kako pisalo o njenoj mladalačkoj ljubavi sa sinom jednog "opasnog" momka.

Mirka Vasiljević u prošlosti se zabavljala sa opasnim momkom.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Naime, ona je nekada bila u vezi sa Lazarom Kosmajcem, sinom Dragoslava Kosmajca. Dragoslav Kosmajac je kontroverzni biznismen za kojeg se pričalo da je umešan u kriminalne radnje. Kosmajac je bio optužen za utaju poreza i nezakonito knjiženje zemljišta, ali oslobođen je zbog nedostatka dokaza. Preminuo je od koronavirusa 2020. godine.

Mirka i njegov sin Lazar upoznali su se u privatnoj školi koju su pogađali, a nije trebalo mnogo da se između njih rasplamsaju emocije. Ona je tada već bila slavna zbog filma "Mi nismo anđeli 2", u kom je igrala ćerku Nikole Kojo.

Lazar Kosmajac je bivši dečko Mirke Savić.
KURIR/Dragana Udovičić 

"Mirka i Lazar su se upoznali u privatnoj školi na Banovom brdu, a neki kažu da su se njihovi očevi znali godinama pre njihovog rođenja. Ta ljubav je trajala godinu dana i bila je propraćena čestim svađama i raskidima pošto su oboje bili vrlo mladi. U jednom trenutku prekida veze Mirka je počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo nekoliko dana kasnije vratila u zagrljaj Kosmajcu", otkrio je svojevremeno izvor "Kurira".

Mirka Vasiljević nikad nije želela da priča o bivšim momcima.
Stevan Tomasevic/ATAIMAGES 

Mirka ipak nikada nije želela da govori o tome.

"Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno", izjavila je tada medijima.

Činjenica je da Mirka danas u skladnoj vezi sa Vujadinom, a nedavno se šuškalo i da su konačno rekli sudbonosno "da". Ipak, par je vesti demantovao. Oni su zajedno godinama, a očigledno im papir nije bitan za sreću.

Romansu su započeli slučajno, a jednom prilikom glumica je otkrila kako je izgledao početak njihove ljubavi:

"Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos".

"On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo", rekla je Mirka koja je u to vreme redovno bila prisutna na tribinama i bodrila Vujadinov klub.

"Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio", otkrila je glumica.

Mirka Vaisljević i Vujadin Savić upoznali su se kada je on počeo da igra za Crvenu Zvezdu.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo - ispričala je svojevremeno za medije Mirka i otkrila detalje prvog poljupca:

"Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: “Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti”. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo"

Prvu krizu imali su na početku, a kada su je uspešno savladali usledio je period ljubavi, koja je i danas nesalomiva pred nagađanjima i iskušenjima.

Instagram, KURIR/Dragana Udovičić Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su od srednje škole

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!