Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je 40. masters titulu u duelu sa Gregorom Dimitrovim.

Mnoge poznate ličnosti pratile su teniski turnir u Parizu sa tribina, ali jedna ličnost je posebno privukla pažnju. Naime, na jučerašnjem polufinalnom meču Novaka Đokovića protiv Rubleva, na tribinama je uočen kontroverzni marokanski fudbaler Ašraf Hakimi, član Pari Sen Žermena.

Meč tenisera Novaka Đokovića pratio je i Ašraf Hakimi.
Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

O njegovom razvodu od, sada već bivše, supruge Hibe Abuk se neprestano pričalo prethodnih meseci. Podsećamo da je ona podnela zahtev za razvod od njega zato što je optužen za silovanje jedne devojke. Iako devojka nije podigla optužnica protiv njega, to je učinilo francusko tužilaštvo.

On je optužen da je namamio, a potom i silovao 24-godišnju devojku u svom domu nadomak Pariza. Navodno, počeli su da se dopisuju sredinom januara preko Instagrama, a potom je oženjeni Marokanac želeo više.

Odmah je demantovao ove navode, međutim njegova supruga Hiba Abuk, inače poznata španska glumica, ne veruje u njegovu verziju priče. "Marka" je prenela da je Abuk odlučila da odmah prekine vezu sa fudbalerom.

Ašraf Hakimi i Hiba Abuk
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Međutim, ni tu se nije zaustavilo. U trenutku kada su počeli da razgovaraju o podeli imovine, Hiba je saznala da Hakimi, pravno gledano, nema ništa u svom posedu. Naime, fudbaler je godinama svu zaradu i imovinu prebacivao na svoju majku kako ne bi morao ništa da plaća svojoj bivšoj supruzi nakon razvoda.

Inače, fudbaler i lepa, inače 12 godina starija Hiba upoznali su se 2018. godine, a venčali dve godine kasnije. Glumica je kasnije ispričala, da je njihov odnos procvetao iz uzajamnog osećaja divljenja i poštovanja – onoga što je, kako kaže "ključno za arapsku kulturu".

Očigledno svi problemi koji su ga snašli poslednjih meseci ne zabrinjavaju ga previše, čim bez problema sedi na tribinama i gleda meč verovatno najboljeg tenisera u istoriji.

Ašraf Hakimi
William Volcov / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!