Poslednjih nekoliko meseci mnogo smo čitali o razvodu fudbalera PSŽ-a, 24-godišnjeg Marokanca Ašrafa Hakimija i 36-godišnje španske glumice Hibe Abuk.

Naime, sve je počelo kada je nepoznata 24-godišnja devojka optužila fudbalera za silovanje u njegovom domu u blizini Pariza. Ubrzo nakon toga u javnost je stigla vest o razvodu.

Fudbaler silovatelj svu svoju zarado prebacio na majku.
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Međutim, ni tu se nije zaustavilo. U trenutku kada su počeli da razgovaraju o podeli imovine, Hiba je saznala da Hakimi, pravno gledano, nema ništa u svom posedu. Naime, fudbaler je godinama svu zaradu i imovinu prebacivao na svoju majku kako ne bi morao ništa da plaća svojoj uskoro bivšoj supruzi nakon razvoda.

I naravno – taj deo nije prijao Hibi, koja je sa Hakimijem dobila dvoje dece i traži svoja prava. Naime, njeni advokati od fudbalera traže 10 miliona evra, što je on odbio i ponudio da joj da dva miliona.

Sada je odlučila da svoja prava traži sudskim putem, na osnovu činjenice da ga je ona finansirala dok nije postao zvezda. „Ovo je svet pun seksizma i ponižavanja žena. Kada smo počeli našu vezu, on je bio niko i ništa, nije zarađivao, a ja sam bila mnogo poznatija od njega. Zamislite to“, rekla je Hiba.

„Dobra stvar je što me više ništa ne pogađa. Želim da budem diskretan kako bi porodica živela u miru. Imam poverenja u pravdu i sve je na mojoj strani", zaključila je ona.

Instagram Najbolji marokanski fudbaler Ašraf Hakimi je u braku sa 12 godina starijom glumicom Hibom Abuk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!