Kada je mladog alžirskog fudbalera Ašraf Hakimi nepoznata devojka optužila za silovanje i iznela niz zastrašujućih detalja, svet je bio u potpunom šoku. Razlog je što niko nije mogao da pretpostavi da mlada nada fudbala u sebi ima bilo šta monstruzono. Podsetimo, taj isti Hakimi na Svetskom prvenstvu u Kataru pobede svoje reprezentacije slavio je sa svojom majkom. Prvo je nju pogledom tražio na tribinama, plesao je sa njom i svima je delovalo da se radi o uzornom sinu, međutim izgleda da to nije baš tako...

Hakimi je u ponedeljak, uoči dodele FIFA nagrada u Parizu gde je očekivano izabran u najbolji tim godine, optužen za silovanje. Odmah je demantovao ove navode, međutim njegova supruga Hiba Abuk, inače poznata španska glumica, ne veruje u njegovu verziju priče. "Marka" prenosi da je Abuk odlučila da odmah prekine vezu sa fudbalerom i zato nije bila u Parizu, odnosno čak je zatražila i razvod.

On je optužen da je namamio, a potom i silovao 24-godišnju devojku u svom domu nadomak Pariza. Navodno, počeli su da se dopisuju sredinom januara preko Instagrama, a potom je oženjeni Marokanac želeo više.

Kako prenose mediji, pozvao je ovu devojku u svoj dom i prvo je poljubio u usta, podigao joj odeću i poljubio grudi, uprkos njenim protestima, a zatim je i penetrirao u nju bez pristanka. Neimenovana žena je pobegla kući i nakon nekoliko dana prijavila silovanje u policijskoj stanici, ali iako nije podigla tužbu - to je učinilo tužilaštvo. Tokom tog vikenda je bio sam kod kuće jer je njegova supruga Hiba bila u Dubaiju sa njihovo dvoje dece na odmoru, da bi navodno nakon saznanja da se desilo silovanje - odlučila da ostavi fudbalera Pariz Sen Žermena.

Ona je, kako pišu mediji, odmah pokrenula razvod braka, a navodno je njihov brak već duže vreme u krizi, tako da su nove optužbe protiv Hakimija samo "dolile ulje na vatru". 

Inače, fudbaler i lepa, inače 12 godina starija Hiba upoznali su se 2018. godine, a venčali dve godine kasnije. Glumica je kasnije ispričala, da je njihov odnos procvetao iz uzajamnog osećaja divljenja i poštovanja – onoga što je, kako kaže "ključno za arapsku kulturu".

Mislilo se da Hiba i Hakim imaju skladan brak.
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Iako je zbog poslovnih obaveza, ovaj par često razdvojen, Hakimi je ranije redovno koristio privatne avione i leteo nazad kući nakon gotovo svake utakmice kako bi proveo vreme sa porodicom, zbog čega je ostavljao utisak poslovnog čoveka.

Kada je reč o Hibi, za nju je karakteristično da nije tipična žena fudbalera. Osim što je poznata glumica, ona je i visoko obrazovana. Diplomirala je arapsku filologiju, ali i govori tečno italijanski, engleski i francuski, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Najbolji marokanski fudbaler Ašraf Hakimi je u braku sa 12 godina starijom glumicom Hibom Abuk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!