Da ljubav definitivno ne poznaje godine pokazuje primer najboljeg marokanskog fudbalera Ašrafa Hakimija koji je već nekoliko godina u skaldnom braku sa lepom glumicom Hibom Abuk i sa kojom je dobio i dvoje dece.

Lepotica nestvarnog izgleda starija je od njega čak 12 godina, ali to nije nikakva prepreka njihovoj ljubavi, naprotiv! Par se upoznao 2018. godine, a venčali su se dve godine kasnije. 

Naime, Hakimi je rođen u Madridu nakon što su njegovi roditelji napustili skroman život u Maroku u potrazi za boljim prilikama u Španiji. Skauti su ga primetili kada je imao samo 7 godina i kada je igrao za lokalni tim Colonia Ofigevi. Tada je za njega bio zainteresovan i čuveni Real Madrid, što je bilo neverovatno. Njegova karijera krenula je vrtoglavom brzinom nakon pozajmice u Borussia Dortmund, pre nego što je prešao u milanski Inter i potpisao ugovor vredan 35 miliona funti. 

Međutim, u Nemačkoj je upoznao i svoju sadašnju suprugu, a iskrice između njih su odmah planule. Lepa Hiba rodom je iz Libije i Tunisa, ali je takođe rođena u Madridu.

Glumica se proslavila ulogama u španskim serijama, i veoma često se nalazila na listama najlepših žena sveta, a kada je upoznala Ašrafa već je uživala u velikoj slavi.

Kako je kasnije ispričala, njihov odnos procvetao je iz uzajamnog osećaja divljenja i poštovanja – onoga što je, kako kaže "ključno za arapsku kulturu".

Iako je zbog poslovnih obaveza, ovaj par često razdvojen, te Hakimi koristi privatne avione i leti nazad kući nakon gotovo svake utakmice kako bi proveo vreme sa porodicom.

Ašraf Hakimi i Hiba Abuk su u skladnom braku od 2020.
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Veoma je zanimljivo da iako je Ašraf rođen u Madridu, i imao je priliku da igra za reprezentaciju Španije, odbio nastup za "Furiju" i odlučio da obuče dres zemlje iz koje vuče poreklo - Maroko.

Kada je reč o Hibi, za nju je karakteristično da nije tipična žena fudbalera. Osim što je poznata glumica, ona je i visoko obrazovana. Diplomirala je arapsku filologiju, ali i govori tečno italijanski, engleski i francuski, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Najbolji marokanski fudbaler Ašraf Hakimi je u braku sa 12 godina starijom glumicom Hibom Abuk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!