Uglavnom se priča da su Srpkinje neke od najlepših žena sveta, no daleko od toga da ni muškarci sa ovih prostora ne oduzimaju dah izgledom, a jedni od onih koji su "zaradili" laskavu titulu najatraktivnijih su i braća Nemanja i Predrag Petošević, biznismeni iz Beograda.

Zgodni momci ne ostavljaju ravnodušnim lepši pol, gde god da se pojave. Obojica su uključena u porodični biznis, te su kroz godine izgradili pravu imperiju uz oca. Ne oskudevaju ni u čemu, te su luksuzna putovanja, skupe krpice i automobili deo njihove svakodnevice, piše Kurir Stil.

Slove za zgodne frajere i velike džentlmene, koji se trude da se svaka dama u njihovom društvu oseća posebno. Iako imaju ogromne svote novca na računima, reklo bi se da nisu bahati, već izuzretno posvećeni poslu koji neprestano unapređuju.

Naime, ovaj dvojac ima kompaniju na Novom Beogradu, a posebnu pažnju medija privlači Nemanja zbog zanimljivog ljubavnog života. Zaintrigirao je javnost otkako se saznalo za njegovu vezi sa Ivom Grgurić, rijaliti pobednicom. Iako je Iva sa njim planirala brak i porodicu, njihova romansa je od prvog dana bila i te kako turbulenta.

Nemanja Petrošević i Iva Grgurić bili su zajedno.
inastagram 

Ko su, zapravo, braća Petošević?

Nemanja i Predrag rade u prestonici u porodičnoj firmi. Ljudi iz njihovog okruženja ističu da je reč o veoma vrednim momcima, koji žele da napreduju u svakom smislu.

Kako naglašavaju, iako imaju mogućnost da uživaju u novcu koji očeva firma zarađuje, oni ipak svakog jutra ode na posao i budu tamo do uveče, rade barabar s radnicima.

Njihov otac je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, a sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

I dok je Predrag povučeniji i čini se da uživa u dugogodišnjoj vezi, Nemanja je popularniji, te se oko njega često diže prašina.

Možda će vas zanimati da pročitate i KO SU NAJLEPŠE I NAJBOGATIJE SESTRE U SRBIJI.

Bonus video:

Grgurić Iva  Instagram/iva_grguric_official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!