Ukusi su različiti, ali jedno je sigurno - svi mi imamo nekog ko nam je "secret crush". A kad kažemo to, mislimo na tu neku osobu na koju se "primamo", koja nam je "hot" i sa kojom bismo rado bile, ali da se ne sazna!

Mada, kada smo pokrenuli ovu anketu, većina dama je bila u fazonu - pa šta i da se zna, a na listi su se našle kako domaće, tako i strane poznate face, ali dobili smo i više nego zanimljive odgovore šta bi im sve dopustile.

Tako su, primera radi, Marija (32), Ivana (33) i Sanja (34) kao iz topa izglasale Milana Marića i Miodraga Radonjića kao najpoželjnije, a kada je jedna od njih dodala i Bikovića, devojke sa strane su prokomentarisale: "Od njega - ni piće. Tačno bih mu ga vratila odmah!"

Miloš biković, iznenađujuće, nije bio među poželjnijim frajerima u Srbiji
Instagram 

Na naše pitanje koji je onda njihov izbor, bile su jasne: gorepomenuti Marić, pa kako kažu, 100 praznih mesta i tek onda Petar Benčina i Goran Bogdan.

Milan Marić je, očekivano među najpoželjnijih slavnim likovima.
Youtube 

Zanimljivo je i da se još jedno ime sa domaće scene često provlačilo, nevezano za godišta dama. U pitanju je Relja Popović, kome bi "na jedan treptaj oka dale i dušu i telo".

Relja Popović je na listi najboljih frajera.
ATA Images/Antonio Ahel 

Tu je i Saša Kovačević, a jedna od devojaka dala je odgovor koji nas je sve nasmejao. Naime, u želji da pokaže da bi zgodnom pevaču dozvolila i možda najapsurdnije stvari rekla je: "Dala bih mu da mi vilicom secka krastavac". Originalno, nema šta!

Jovana (49) i Tamara (49) izglasale Miloša Timotijevića kao frajera "kog bi rado posedovale", a listi su se pridružili i Vuk Kostić, Petar Benčina i Viktor Savić.

Petar Benčina je glumac koji je Srpkinjama najpoželjniji.
ATA Images/Antonio Ahel 

Takođe, brojne pripadnice "lepšeg" pola bi nakon sinoćnog koncerta "2cellos" bez problema rekle "da" Stjepanu Hauseru, a od imena sa domaće scene tu su i Vanja Udovičić, Nikola Rađen, Vuk Kostić, Cvija i "beogradski fantom" - Milutin Milošević.

No, nismo zaboravili ni strance. Nataša (32) bira Orlanda Bluma i kako kaže, "dala bi mu, ne bi žalila", a sličan odgovor imale su i Ivana (23), Tamara (23) i Tijana (24) koje bi se rado "valjale po postelji" sa zvezdom Peaky Blinders - Kilijanom Marfijem, ali to nije jedino ime koje je fatalno za ženski rod.

Kilijan Marfi je predmet želja mnogih Srpkinja.
Shutterstock 

"Henri Kavil, jao, tačno ne znam šta bih mu pre radila. Pa i da se sazna", kažu Jelena (28) i Jana (29).

Henri Kavil je u vrhu kada su muškarci sa kojim bi Srpkinje imale "nešto".
Shutterstock 

Pitali smo i dame koje su u četrdesetim, a one su se držale "proverenih" frajera.

"Džoni Dep, Bred Pit, Džordž Kluni...", rekle su ko iz topa.

"Džordž može i da me oženi, kakve veze ima što je mator. Amal, izvini", rekla je jedna od njih.

Brojne dame su izglasale Klunija kao najpoželjnijeg muškarca.
Shuterstock 

Poene su dobili i Italijani Damiano David i Mikele Morone, a zanimljivo je i da su tridesetogodišnjakinje veoma često imale slične izbore: Henri Kavil, Džoš Hartnet, Džejkob Elordi i Tom Hardi.

Džoš Hartnet i dalje je predmet želja mnogih Srpkinja.
Shutterstock 

Ne smemo da zaboravimo ni Bredlija Kupera, Rajana Rejnoldsa, Džejsona Momou i Čeninga Tatuma, a zanimljivo je i da su se pojedine dame setile nekih, možda na prvu i zaboravljenih likova.

Bredli kuper je u vrhu najpoželjnijih likova u Srbiji.
Shutterstock 

"Jao... sad ste me zatekli... Meni je onaj pevač Ramštajna bio hot. Ima nešto bezobrazno u sebi... Tačno bih ga zaključala u sobu na 2 dana i ne bih ga puštala" , kaže Jovana (38).

I Ana (35) bi nešto slično uradila pokojnom Piteru Stilu, pevaču "Type O Negative".

"Žao mi je što ga nisam uhvatila kad je bio u Beogradu, ne bi mi pobegao", kaže.

Nekoliko Srpkinja nam je priznalo koji su to slavni, muškarci da tako kažemo "atipične lepote" sa kojima bi bile.

"Vensan Kasel mi je bog bogova. Mislim da će mi i sa 95 biti hot".

Mnogim damama Vensan Kasel je jedan od najpoželjnijih muškaraca.
- / SGP / Profimedia 

Zanimljivo je i da su se na listi našla neka imena poput 50 Centa iz mlađih dana, Eminema i drugih... a u galeriji ispod pogledajte koje su sve frajere izabrale Srpkinje kao one sa kojim bi rado imale nešto "a da se ne sazna".

Shutterstock, ATA Images Srpkinje su ove slavne frajere izglasale za najpoželjnije, odnosno, sa njima bi vrlo rado imale nešto više, ali da niko ne sazna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!