Slavni glumac Ben Aflek i njegova bivša supruga Dženifer Garner ponovo su postali tema javnosti nakon što su ih paparaci uhvatili u nezgodnom trenutku. Međutim, sada nisu bili u "ljubavi", kao što se to tvrdilo nedeljama unazad, već se nekadašnji par "sporečkao" na ulici nakon proslave Noći veštica u školi koju pohađa njihovo troje dece.

I Ben i Dženifer bili su veoma napeti, a glumica kao da je bila na kraju živaca dok je namršten izraz lica jasno govorio da joj se ne dopada ono što joj priča bivši suprug.

Ben Aflek i Dženifer Garner uhvaćeni su tokom rasprave.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon "burnog" razgovora Garner se ipak smirila, pa čak i nasmejala kada je videla paparace. 

No, problemi za Bena su tek počeli nakon što je kasnije fotografisan kada je svojim crnim  Mercedes-Benzom udario drugo vozilo, piše Daily Mail.  

Aflek je izgledao vidno iznerviran nakon manjeg sudara sa drugim automobilom. Zapravo, istim automobilom imao je sličan udes u februaru ove godine, kada je, pokušavajući da se uparkira, zakačio drugi auto.

Postoje navodi da je ovog puta vozilo iza udario nekoliko puta, ali nije poznato da li u pričama ima istine, kao i da je sve posledica njegovog nagomilanog stresa. 

Možda će vas zanimati da pročitate: DOK SE BEN PONOVO "LJUBAKA" SA BIVŠOM, DŽEJ LO PUCA OD LJUBOMORE I KO BI JE KRIVIO: A sada se konačno zna Istina o svemu

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!