Frensis Bin Kobejn, ćerka Kurta Kobejna, pevača benda "Nirvana" i Kortni Lav, udala se za svog partnera Rajlija Hoka, koji, baš poput nje, potiče iz poznate porodice. 

Hok je sin Tonija Hoka, čuvenog američkog skejtera i biznismena, a venčanje je upriličeno ranije ovog meseca iako se za to tek sada saznalo. 

Kum lepe Frensis bio je frontmen kultnog benda R.E.M. Majkl Stajp. Ćerka čuvenog para u vezi je sa Rajlijem Hokom od početka 2021. ali je tek u februaru prošle godine to ozvaničila na Instagramu. Pre toga je godinu dana nije bilo na društvenim mrežama.

"Htela sam da podelim nekoliko trenutaka koji su napravljeni prošle godine i koji su mi doneli veliku količinu radosti", napisala je tada Frensis i dodala da sada živi više u sadašnjosti nego ikada pre.

Inače, njoj je to drugi brak, a kako je pisao E! portal, davne 2015. Frensis je rekla "da" tadašnjem partneru Ajzaji Silvi. Venčanju nije prisutvovala majka Kortni Lav, a nije poznato ni da li je sada bila deo ćerkinog velikog dana. 

Nažalost, veza Ajzaje i Frensis završena je burno, a sudsku bitku vodili su i oko gitare Kurta Kobejna koju je Silva kasnije prodao na aukciji za šest mliona dolara.

Srećom, danas je lepa ćerka Kurta Kobejna u vezi sa čovekom koji ne želi da je koristi, te se svi nadaju da je ovo zaista ljubav za celi život. 

Podsetimo, Kortni i Kurt venčali su se 1992, a iste godine dobili su ćerku kojoj su dali ime Frensis Bin po gitaristkinji škotskog benda "The Vaselines", dok joj je srednje ime Bean (Grašak) Kurt dao jer ga je podsetila na ovo povrće kada je prvi put video ultrazvuk sa pregleda.

Kurt Kobejn sa ćerkom i bivšom partnerkom.
Shutterstock 

Zbog preranog gubitka oca za kog su vezivane različite priče poput urbane legende da je navodno mrzeo Srbe, što je apsolutna laž, i majke sklone turbulentnom životu imala je teško detinjstvo, a pre 13. godine starateljstvo nad njom dobile su njena baka Vendi O Konnr i sestra njenog oca Kimberli Kobejn.

Kortni Lav je po nalogu suda dobila i zabranu prilaska svojoj ćerki sve dok je bila maloletna, čemu je ponajviše "kumovalo" to što je tokom trudnoće koristila nedozvoljene supstance, a najviše heroin. Zapravo, Frensis je bila oduzeta od roditelja još kada je imala samo 2 nedelje.

Kortni lav je bila oduzeta ćerka.
Profimedia 

Nakon što je proslavila 18. rođendan, nasledila je očeve milione jer je sav novac koji je Kurt zaradio i nakon smrti pripao upravo njoj.

Fransis Kobejn nasledila je očev novac.
Shutterstock 

Frensis danas dobija oko 100 hiljada dolara mesečno zahvaljujući autorskim pravima svog oca, a priznala je kako je živela iznad svojih mogućnosti uprkos ogromnom bogatstvu, kao i da je čak 11 miliona dolara bacila u vetar. U jednom intervjuu priznala je kako se nije sredila sve dok 2016. godine nije odlučila da prestane s drogama i alkoholom.

"Trebalo je da ostanem bez gotovo svega kako bih shvatila neke stvari u životu. Dok se nisam otreznila, nisam shvatala da koliko god novca imaš, ništa nije zauvek", ispričala je. Dodala je kako je uvek imala nerealnu sliku o svom nasledstvu.

"Sve je teže jer taj novac nisam ja zaradila. Imam osećaj da je to novac nekog čoveka kojeg nikada nisam upoznala, što i jeste istina", iskrena je bila u intervjuu.

Ona se danas drži van svetla reflektora i živi miran, a bavi se i umetnošću. Prošle godine proslavila je 30. rođendan, i kako kaže, u jednom trenutku života nije bila sigurna da će ga doživeti, a sudeći po tome koliko joj danas dobro sada ide, i koliko je srećna, sigurni smo da bi njen otac bio ponosan na nju.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!