Slavna glumica Šeron Stoun i njena porodica su u strahu od opsesivnog muškarca koji je neprestano proganja glumicu već dve godine. Šandor Boroš, bivši veteran specijalnih snaga mađarske vojske koji živi u Londonu, tvrdi da je imao tajnog sina sa Šeron Stoun 1986. godine, nazivajući je svojim "anđelom". Poslednji put je kontaktirao Šeron putem e-maila 15. oktobra, pokušavajući da sazna njenu adresu putem članova njene porodice, prenosi Daily Mail.

Porodica se zabrinula za njenu sigurnost i angažovala privatnog detektiva Pola Baresija. On tvrdi da je muškarac koji je uhodi "opsednut i psihički bolestan" i da ga je kamera uhvatila ispred kuće Šeronine 62-godišnje sestre Keli u maju ove godine.

Šeron Stoun
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ova opsesija došla je samo tri meseca nakon što je porodicu slavne glumice već pogodila tragedija - Šeronin mlađi brat preminuo je od srčanog udara u februaru ove godine.

"Proganja ju poslednje dve godine. U zadnje vreme se pojavljivao prvo kod njene majke, zatim kod brata, pa kod sestre. Bilo je to nešto planirano, imao je misiju. To je povećalo zabrinutost kod Šeron i njene majke, koja ima 90 godina, kao i kod njene sestre i brata. Svi su bili mete. Njegova agresija i strastvena želja za njom još su se više pojačali", otkrio je detektiv.

Šeron Stoun uhodi čovek
Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Muškarac tvrdi da je Šeron bila njegova verenica od 1987. godine i da su zajedno dobili sina 1986. godine, koji je nazvan Džejson Stoun. Navodi da im je sin preminuo nekoliko meseci kasnije u nesreći. Pokušavao je kontaktirati Šeron kako bi pronašao svog sina, izražavajući ozbiljnu nameru da to učini.

Šeron Stoun uhodi čovek koji tvrdi da su imali sina
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Njegovo obraćanjenije delovalo preteće. Nije pokazao nikakvu požudu, romantičnu želju koju želi da ostvari", rekao je privatni detektiv Baresi i dodao da uhoda ne planira ponovo da dođe u Ameriku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!