Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas. Pevaću dokle god me grlo bude služilo, dakle satima, u stvari pevaću dok svi zajedno ne skupimo novac - poručila je Marija. Na maratonskom koncertu će joj se pridružiti i voditeljka Ana Mihajlovska, koja će voditi program, ali i naše muzičke zvezde poput Dženana Lončarevića, Jovane Pajić i Džejle Ramović.

Pored toga što je pozvala sve ljude da pošalju SMS poruku sledeće sadržine : 845 na 3030, Marija je uputila poziv i svim kompanijama velikog srca da se jave na +381648157370, +381648157371 i +381648157372 i doniraju novac koji bi pomogao maloj Minji u njenoj borbi za bolje detinjstvo. 

marija-serifovic-humanitarni-rad-koncert-dete-lecenje-novac-pomoc
Promo 

“Hajde da zajedno uradimo jednu jako lepu i važnu stvar i da večeras skupimo novac da Minja ode da se leči. Volela bih da ovo bude najkraći koncert u mom životu i da u rekordnom roku skupimo sva neophodna sredstva.“

YOUBOX aplikacija dobila je i novi apdejt: pored novog dizajna, sada svi korisnici mogu da uživaju u TV streamingu koncerata i video sadržaja i u kreiranju sopstvenih playlista. Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa skoro 300.000 registrovanih korisnika. Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.