Izreka "mladost-ludost" nije došla tek tako, za džabe. Gotovo da ne postoji osoba koja tokom tinejdžerskih dana ili u ranim dvadesetim nije učinila nešto "ludo", pogotovo kada je reč o ljubavi. 

Izuzetak nisu ni slavne ličnosti, te je tako proslavljena pevačica Nataša Bekvalac zbog prvog dečka čak i pobegla od kuće.

Ona je oduvek bila poznata po turbulentnim ljubavnim odnosima, a iza sebe ima i tri braka. Međutim, malo ko zna za njene mladalačke avanture koje su samo pokazale da je Nataša bila bunotvnica od najranijih dana.

Nataša Bekvalac je oduvek bila buntovnica.
printscreen/instagram 

Naime, davne 1990. godine, kada je tek započinjala muzičku karijeru, Nataša je na letovanju upoznala crnogorskog biznismena Milovana Lolu Lakovića.

Nije trebalo mnogo da između njih planu iskrice, i to takve da se za kratko vreme zaljubila do ušiju i odlučila da pobegne!

Sa samo 18 otišla je da živi sa njim u Podgoricu.Ovu ljubav okončao je njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, koji je otišao za Crnu Goru i ubedio je da se vrati.

Dragoljub Bekvalac vratio je Natašu iz CG.
ATA Images 

Kasnije je pevačica priznala da nije toliko bila zaljubljena koliko je želela da tera inat strogim roditeljima.

"Nisam pobegla zato što sam bila zaljubljena, ni zbog momka, već iz čistog bunta! Da bih pokazala roditeljima, tj. tati da ne može više da odlučuje o svemu u mom životu. Tim postupkom sam ih veoma povredila, a i sebe samu. Ali to je bio jedini način koji sam tada smislila. Zato sam danas drugačiji roditelj nego što su bili moji. Svoju decu ne tučem, ne vičem. Sigurna sam da razumevanjem i ljubavlju, pažnjom i nežnim pristupom možete dopreti do deteta pre nego silom i grubošću", rekla je Nata svojevremeno.

Bonus video:

Nataša Bekvalac izjava pred početak Karleušinog koncerta Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!