Ne kaže se za džabe - mladost, ludost, pogotovo kada je reč o ljubavi. Gotovo da nema osobe koja zbog ljubavi nije uradila nešto ludo, a naša proslavljena pevačica Nataša Bekvalac nije izuzetak. 

Nataša Bekvalac zbog ljubavi je pobegla od kuće.
Instagram 

Ona je oduvek bila poznata po turbulentnim ljubavnim odnosima, a iza sebe ima i tri braka. Međutim, malo ko zna za njene mladalačke avanture koje su samo pokazale da je Nataša bila bunotvnica od najranijih dana. 

printscreen/instagram, pritnscreen/youtube Pogledajte kako je Nataša Bekvalac izgledala nekad kada je bila obična devojčica.

Naime, davne 1990. godine, kada je tek započinjala muzičku karijeru, Nataša je na letovanju upoznala crnogorskog biznismena Milovana Lolu Lakovića, čiju sliku možete videti OVDE.

Nije trebalo mnogo da između njih planu iskrice, i to takve da se za kratko vreme zaljubila do ušiju i odlučila da pobegne!

Sa samo 18 otišla je da živi sa njim u Podgoricu. Ovu ljubav okončao je njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, koji je otišao za Crnu Goru i ubijedio je da se vrati.

Otac Nataše Bekvalac vratio ju je iz Crne Gore.
ATA Images 

Kasnije je pevačica priznala da nije toliko bila zaljubljena koliko je želela da tera inat strogim roditeljima. 

"Nisam pobegla zato što sam bila zaljubljena, ni zbog momka, već iz čistog bunta! Da bih pokazala roditeljima, tj. tati da ne može više da odlučuje o svemu u mom životu. Tim postupkom sam ih veoma povredila, a i sebe samu. Ali to je bio jedini način koji sam tada smislila. Zato sam danas drugačiji roditelj nego što su bili moji. Svoju decu ne tučem, ne vičem. Sigurna sam da razumevanjem i ljubavlju, pažnjom i nežnim pristupom možete dopreti do deteta pre nego silom i grubošću", rekla je Nata svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!