Čuveni zavodnik Kris Pajn dugo se nije mogao videti u javnosti. Od kako je došao u neke godine, trudi se da živi povučenim životom i da se kloni skandala, iako se o njegovom "incidentu" sa Harijem Stajlsom prošle godine pisalo mesecima.

Podsetimo, tada se spekulisalo da je Hari pljunuo glumca jer je kritikovao ponašanje njegove tadašnje devojke Olivije Vajld, inače režiserke filma u kojem je Pajn igrao.

Vajld je pokazala izrazito nepoštovanje prema kolegama glumcima, a Pajn je stao na stranu koleginice Florens koju je Vajld "šikanirala" dok je svog dečka koji je takođe zvezda filma, uzdizala u nebesa. 

Kako prenosi Daily Mail, situaciji nije pomoglo ni to što je Pajn komentarisao da je "tužno što je zaglavio sa čovekom koji je tek sad otkrio šta je to gluma". Iako je kasnije nespretno demantovano da je Stajls pljunuo Pajna, malo ko je u to poverovao.

Nakon ove neprijatne situacije, Kris je ponovo "skliznuo" u ilegalu, a sada je, nakon dužeg vremena konačno uhvaćen na ulicama Los Feliza, kada je stao da uzme kafu iz obližnjeg kafića.

Međutim, nekada "rak-rana" mnogih žena, nije se mogao prepoznati. Glumac je bio zarastao u bradu, u apa-drapa izdanju, a kako su neki komentarisali na mrežama ovako je "više izgledao kao skitnica nego kao velika zvezda". 

Kris Pajn danas izgleda kao skitnica.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi misle da se glumac "ulenjio", iako je primetno da je i dalje u fantastičnoj formi. Takođe su se ređali komentari i da "izgleda poput dede", da je "propao preko noći" i slično. 

Inače, "večiti neženja" kako su ga zvali, od 2018. godine je bio u vezi sa s 36-godišnjom britanskom glumicom Anabelom Volis, a par je detalje svog privatnog života čuvao za sebe i nisu se pojavljivali zajedno na crvenom tepihu.

Kris Pajn kao da je propao preko noći.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Bio je uporan u tome da ju osvoji dok je imala dečka. Ona je baš njegov tip žene", rekao je izvor blizak Pajnu svojevremeno za Us Weekly.

Međutim, baš kada se pomislilo da će se konačno čuti svadbena zvona, par je raskinuo. Pre nje Kris je ljubio brojne slavne lepotice poput glumice Sofije Butelo i Zoi Kravitc.

Kris Pajn je večiti neženja.
Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia 

Ljubio je i fotografkinju Iris Bjork, kostimografkinju Amandu Frensis Horne, kao i manekenke Jasminu Walc i Dominik Pik, a činilo se da je tek s Anabel pronašao pravu ljubav.

Da li će možda doći do pomirenja ostaje da vidimo, a do tada bacite pogled na još fotografija slavnog zavodnika i procenite i sami koliko se promenio.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Kris Pajn nekad i sad

Bonus video:

"KAKO SAM SA PAMELOM ANDERSEN PEKAO AJVAR" poznati glumac otkriva u emisiji "Pusti brigu": Znate li kako ona peče paprike!? Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!