Vest da je veliki broj naših ljudi zaglavljen u Tel Avivu potresla je mnoge, pogotovo ako se uzme u obzir da su druge zemlje organizovale evakuaciju njihovih državljana istog trenutka kada je otpočeo sukob Izraela i Hamasa. 

A onda, se sazalo da je poleteo avion iz Crne Gore koji se sada uspešno vratio sa putnicima među kojima su i državljani Srbije. 

Pilot na letu bio je niko drugi do Nikola Ivanović, koji je domaćoj javnosti poznat kao suprug pevačice Nevene Božović.

"Ovo je crnogorska neverovatna posada od šest članova koja je sinoć otputovala na važnu misiju u Izrael i bezbedno vratila crnogorske državljane ovog jutra.Kapetan Nikola Ivanović, kopilot Jovan Šćepanović, perser Goran Vujović, stjuardese Lina Tomašević i Tamara Đurišić, sa menadžerom bezbednosti Draganom Stojkovićem. Otputovali su iz Podgorice za Tel Aviv u 11 uveče i vratili se jutros u 5.50. Jako smo vam zahvalni za vašu posvećenost i uslugu! Na ovom letu su bili i državljani Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Kosova, Albanije, SAD i Švedske", pisalo je u objavi Aerodroma Crne Gore na Instagramu.

Njihova hrabrost nagrađena je i oduševljenjem mnogih na Instagramu koji nisu štedeli komplimente na račun celokupne posade. Među onima koja je prva podelila objavu ne skrivajući ponos bila je upravo Nevena, a poznato je da su velika podrška jedno drugome. 

Kako su se upoznali Nevena i Nikola?

Pevačica je "čoveka svojih snova" upoznala na letovanju u Crnoj Gori. Pored toga što je pilot, Nikola Ivanović bavi se i ugostiteljstvom, a te 2017. godine Nevena je boravila u Budvi, njegovom rodnom gradu, i jednog dana sela baš u kafić čiji je on vlasnik.

Nevena Božović je u srećnom braku sa Nikolom.
Instagram 

U početku o svojoj vezi nisu govorili za medije, a onda je pevačica odlučila da potvrdi da je srećna u ljubavi, što je ujedno bio i prvi put da je svog partnera predstavila javno.

"Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju", rekla je Nevena jednom prilikom.

Nevena Božović ne krije koliko voli Nikolu.
screenshoot/instagram 

Nevena se za Nikolu Ivanovića udala nakon nešto manje od dve godine veze, u aprilu 2019. godine, a svadba je održana u Crnoj Gori. U avgustu 2021. postali su roditelji, kada je na svet došla njihova ćerka Anka.

Čime se sve bavi Nikola?

Poznato je da kad nije u vazduhu, Nikola Ivanović obavezno provodi vreme negde pored vode ili na probama sa svojim orkestrom. Osim činjenice da je vlasnik ugostiteljskog objekta, pre nekoliko godina postao je kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, prvi iz Budve, što u šali posebno voli da naglasi. Interesantno je da se nije opredelio za neku profesiju vezanu za more, kao većina njegovih sugrađana.

"Za sve su krivi filmovi „Top Gan“ i „Oficir i džentlmen“. Onda čuvene „Ray Ban“ naočare, koje i danas nosim, dobri motori, a da ne pominjem devojke koje su uvek volele fine momke u uniformi. Vazduh je moj teren, ali uspeo sam da savršeno uklopim sve svoje strasti, avione, more i muziku. Naime, sviram saksofon u budvanskom „Gradskom orkestru“, tako da slobodno vreme često provodim i uz note" rekao je svojevrmeno zgodni pilot za magazin “Hello! Travel”.

Bonus video:

NA ŠTA JE CILJALA NEVENA BOŽOVIĆ KADA JE SPOMENULA ODNOS SA SAROM JO! Pevačica na Skale festivalu STAVILA TAČKU JEDOM ZA SVAGDA! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!