Ejmi Šumer je skrenula pažnju na uticaje starenja kod ljudi u dvadesetim godinama, prikazujući fotografije iz svoje prošlosti u poređenju s nedavnom slikom. Prema informacijama sa Page Six, 42-godišnja komičarka je podelila nekoliko starih fotografija na kojima nosi mini haljinu dok je prisustvovala okupljanju stand-up komičara 2012. godine.

- Ovo je upozorenje 20-godišnjacima. Ovako sam izgledala u vašim godinama -napisala je glumica Ejmu Šumer u utorak objavu na Instagramu, iako je u vreme kad su fotografije snimljene imala 31 godinu.

Zvezda serije "I Feel Pretty" zatim je podelila šokantnu fotografiju na kojoj je priključena na infuziju i nosi bolničku spavaćici sa raščupanom kosom.

- Život će vas sustići -napisala je kratko i jasno poznata komičarka. Iste te fotografije podelila je i na svojim Instagram storyjima i podsetila da je "nekada i ona izgledala dobro" te upozorila devojke da "život dolazi po njih".

Ejmi Šumer u bolnici
printscreen/instagram 

Doduše, Šumer nije razjasnila kada je bolnička slika snimljena niti kontekst iza nje, ali to nije sprečilo obožavatelje da preplave fotografiju komentarima kako bi uverili komičarku da je podjednako lepa i spolja i iznutra. Neki su čak rekli da ih je posebno ganula i objavom dovela do suza.

Podsetimo, Ejmi Šumer je majka 4-godišnjeg sina kojeg ima sa suprugom Krisom Fišerom, a poznata je po tome što je iskrena sa svojim obožavateljima.

Naime, zvezda filma "Haos u glavi" otkrila je svoju "lošu tribal tetovažu" na leđima prošlog marta, a istog meseca je rekla da je njena "velika tajna" borba s kompulsivnim poremećajem čupanja kose. Takođe je otvoreno progovorila o estetskoj hirurgiji.

U decembru 2021., Ejmi je takođe otkrila da se podvrgla liposukciji nakon operacije uklanjanja materice i slepog creva radi lečenja endometrioze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!