Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković uhvaćen je pre nekoliko dana u Rimu na Rajder Kupu, što ne bi bilo ništa čudno da kraj njega nije bio Mark Stilitano, bivši dečko Ane Ivanović. 

Sve oči su bile uprte u njih, dok su uživali gledajući turnir u golfu i radovali se svakom pogotku. Međutim, ovako nešto ne treba da čudi jer su Novak i Mark dobri prijatelji i to godinama, mnogo pre njegove veze sa Ivanovićevom.

Novak sa Markom na golf meču.
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 

Mark je danas u srećnom braku sa lepom Ruskinjom, a teniski reket zamenio je radom u porodičnoj firmi koja se bavi izradom jahti i aviona. Ipak, sa Novakom je ostao u bliskom odnosu te se često viđaju i druže. 

Upravo je Đoković i bio taj koji ga je svojevremeno upoznao sa srpskom teniserkom. Kako su domaći i strani mediji tada pisali, emocije su brzo buknule, a slavna teniserka ga je veoma brzo i upoznala sa porodicom, odnosno, barem se tako šuškalo. Nažalost, veoma brzo usledio je kraj ljubavi - već u junu te godine.

Naša proslavljena teniserka, Ana Ivanović je pre braka sa sadašnjim usprugom, Bastijanom Švajnštajgerom bila u vezi sa bogatim naslednikom Markom Stilitanom.

Paparaco fotke koje su nastale prilikom njihove posete Beogradu otkrile su da im u vezi nisu cvetale ruže, jer je Ana sedela bez šminke i u tišini, dok je Mark nezainteresovano vreme provodio na svom telefonu, udaljen od nje, gotovo kao da je kulira.

Novak je upoznao Anu sa Markom.
Shutterstock 

Njihov odnos u tom trenutku ni najmanje nije bio romantičan, jer se do tada nikada nisu ustručavali da pokažu međusobne simpatije i najviše vremena provodili su upućeni jedno na drugo, u razgovoru ili razmenjujući emocije. Tako je nakon skoro godinu dana ljubavi, početak leta doneo kraj njihove strasne romanse, a inicijator raskida bila je upravo uspešna teniserka koja je nakon toga ponovo uživala u statusu solo devojke.

Ana Ivanović nije dugo bila sama.
Instagram 

Takođe, pričalo se da je Mark, pre Ane, bio u vezi sa srpskom Plejboj zečicom Anastasijom Buđić. Ana je nakon toga upoznala i Bastijana, dok je zgodni Mark ljubav našao sa lepom ruskom manekenkom Ingom Kisiljevom, a venčali su se u Monte Karlu u avgustu 2018. godine.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Mark Stiltano, bivši dečko Ane Ivanović.

Bonus video:

Novak Đoković Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!