Ukoliko ste gledali popularnu seriju "Grey's Anatomy", sigurni smo da se sećate neodoljivog doktora Dereka Šeparda za kim su ludele ne samo žene širom sveta, već i ovde u Srbiji. Iako je i ranije igrao u popularnim ostvarenjima tek mu je popularna serija donela pravu slavu, avrata Holivuda bila su mu širom otvorena.

A onda, kao grom iz vedra neba stigla je vest da producenti planiraju da "ubiju" Dereka Šeparda što je šokiralo fanove "Grey's Anatomy". Malo potom se otkrilo jedno od pravih lica Patrika Dempsija, te se saznalo da nimalo nije "sladak" kako se činilo. 

Patrik Dempsi kao doktor Derek Šepard.
pritnscreen/youtube 

Patrikovo ponašanje bilo je nepodnošiljivo, a zbog njegovog bahaćenja, mnoge kolege imali su na kraju mentalne probleme. Jedino rešenje bilo je da se glumac izbaci iz serije, a onda je otvorena Pandorina kutija. 

Tajne koje su se godinama strogo čuvale, izašle su na videlo, a o svemu je progovorila niko drugi do Dempsijeva bivša supruga.  

Mnogi ne znaju da je glumac prvi put ušao u brak veoma mlad. Još 1984. godine, sa 18, uspeo je da smuva Rošel"Roki" Parker kada je ona igrala njegovu tetku u predstavi Brajton Bič Memoari.

Parker je imala tada 44 godine i troje dece, uključujući glumca Korija Parkera, koji je Dempsijev najbolji prijatelj (navodno su postali prijatelji nakon što se oženio Rošel). Dempsi je jedva imao dovoljno godina da naruči alkohol u Americi kada se oženio 1987. godine, što je bilo šokantno u to vreme.

Poređenja radi, njihov jaz u godinama od 26 godina bio je veći od njegovih 21 koju je tada imao! Uprkos razlicu u godinama, Dempsi i Parker su imali pregršt srećnih godina zajedno pre njihovog razlaza 1991. godine.

Parker je navodno podnela zahtev za razvod jer je Dempsi upoznao nekog drugog, a stvari su postale prilično gadne posle toga. U sudskim dokumentima, Parker je navela fizičko zlostavljanje. 

"Dok smo bili na setu njegovog filma "Can't Buy Me Love", pretukao me je jer je, kako je rekao, hteo da sazna kakav je osećaj pretući ženu. Bolujem sad od artritisa u ruci na kojoj mi je tada slomio prst. Gurnuo me je u kombi i zatvorio vrata preko mog prsta", ispričala je Roki 1994. na sudu kada su se razvodili.

"Redovno sam odlazila kod psihijatra dok sam bila u braku i pila sam antidepresive i druge lekove kako bih mogla da funkcionišem", izjavila je. Roki je inače preminula 2017. od raka pluća.

Kada su ove optužbe postale javne nakon Dempsijevog uspeha "Uvod u anatomiju", Parker je ispričala drugu priču - na neki način. Prvo je rekla da je nasilje bilo jednokratna stvar, ali je nekoliko dana kasnije objavila izjavu u kojoj potvrđuje da su optužbe lažne i da ih je iznela samo zbog lošeg saveta. 

Patrik Dempsi danas je u drugom braku.
Shutterstock 

Ipak, u holivudskim kuloarima kružila je priča da je Patrik učinio sve da njenu istinu zataška kako mu ne bi uticalo na karijeru, ali činilo se da je prekasno, jer su vrata A-liste za njega ipak ostala zatvorena. A šta je prava istina, znaju samo njih dvoje. 

Bonus video:

Major policije Pjanović: Prijavljuju nasilje tek kad SA NJIH PREĐU NA DECU Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!