Proslavljeni sportista Novak Đoković ne samo da može da se pohvali izvanrednim uspesima na terenu, već je podjednako ostvaren čovek i mimo njega. On je i muž, otac, i dobar prijatelj... a zanimljivo je da se proslavljeni teniski as može pohvaliti drugarstvima koja traju decenijama i koje neguje još iz školskih dana. 

Jedno od njih je sa fudbalerom Nevenom Markovićem koje je ojačalo i kumstvo, i to duplo.

Naime, Neven je 2014. godine venčao Novaka i Jelenu u crkvi na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Godinu dana kasnije Novak je bio kum Nevenovom venčaju sa Aleksandrom Tanacković. U braku su dobili ćerku Inu, međutim nakon pet godina usledio je razvod.

Posle jednog braka, Neven je pronašao novu ljubav i to prelepu manekenku iz Bosne i Hercegovine Natašu Derikonju, a Novak je još jednom bio kum najboljem drugu iz detinjstva.

Neven je često isticao da je Novak divan prijatelj, i da je uvek tu za njega.

"Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili. Prijateljstvo je opstalo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega", rekao je svojevremeno Neven Marković, koji je sa Novakom odrastao na Banjici, i napomenuo da od Novaka nema boljeg prijatelja:

"On je fantastičan. Brižan je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara. Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja", zaključio je kum Novaka Đokovića.

Nataša Derikonja sa mužem.
Instagram 

A kada je reč o Nataši, moramo napomenuti da je ona sve samo ne još jedno lepo lice bez "tona", već je neko ko je završio Fakultet tehničkih nauka i inženjer je pejzažne arhitekture. Bavi se modelingom i krasile je brojne naslovnice, a kako je i sama jednom izjavila, potiče iz "radne i skladne petoročlane porodice".

S obzirom na to da se bavi modelingom, ne možemo a da ne primetimo da Nataša voli modu, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

instagram/natashaderikonja Pogledajte kako izgleda lepa kuma Novaka Đokovića.

Bonus video:

Novak Đoković Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!