Kada govorimo o najlepšim tv licima nemoguće je ne spomenuti prelepu Draganu Kosjerinu. Slavna crnka od samog početka je na listi najatraktivnijih žena Srbije, i dovoljno je da pogledate par njenih fotografija da shvatite zašto je to tako.

Ipak, ako ste mislili da je za njen lep izgled zadužena samo genetika, varate se. Dragana je poznata po tome da vodi računa šta jede, kao i da se bavi fizičkom aktivnošću te je jasno zašto rezultati nisu mogli da izostanu.

Zanimljivo je da se u prošlosti bavila i modelingom, a manekenksku liniju zadržala je do dana-današnjeg. No, pravo je iznenađenje kada se sazna koliko je visoka zgodna voditeljka. 

Sudeći po informacijama koje su dostupne na internetu, ona je visoka samo 1.75 m, što je mnoge iznenadilo s obzirom da izgleda daleko više na malim ekranima ali i fotografijama. 

No, razlog je što uglavnom nosi vrtoglave potpetice, te ne čudi što se lako da pomisliti da je viša nego što jeste. Kada je reč o kilaži, voditeljka je teška oko 58 kg, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram TV lice, voditeljka Dragana Kosjerina

Bonus video:

Dragana Kosjerina kao sirena Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!