Dejvid i Viktorija Bekam oduvek su bili poznati po dobrom stilu. Nekadašnja Posh Spice sada je već poštovana dizajnerka, te je prikazala svoju novu kolekciju i na Nedelji mode u Parizu, a u prvim redovima bodrili su je sinovi Bruklin sa suprugom Nikolom, i Romeo, kao i Dejvid sa njihovom ćerkom Harper.

Zapravo, slobodno se može reći da je slavni fudbaler pomalo i ukrao šou.

On se pojavio u fantastičnom odelu krojenom po meri koje mu je stajalo kao saliveno, ispod kog je nosi ojednostavnu belu majicu, dok je look upotpunio "avijatorkama" koje su mu dale još muževniji izgled. I izdanje je fantastično dok ne spustite pogled na njegova stopala, jer je Dejvid odlučio da na ovakvo odelo ponese papuče ili sandale kakve, kako je jedan komentator napisao "nose dede po kući" i to da ih kombinuje sa belim čarapama. 

Dejvid Bekam u papučama.
Agence / Bestimage / Profimedia 

I realno, vratite film na dekice koje ste viđali ovog leta po parkovima - većina ih je nosila čarape i sandale sličnog dizajna, tako da je jasno odakle takvi komentari dolaze. 

Međutim, ma koliko da pojedincima i dalje kombo čarape + sandale/papuče ne ide za javna pojavljivanja, činjenica je da su ne samo prihvaćene u zadnje vreme, već se radi o trendu koji je podjednako osvojio uličnu modu i modne piste.

O ovoj kontroverznoj modnoj kombinaciji raspravlja se u raznim kulturama. Negde se radi o velikom promašaju, a negde, pak, o hrabrom modnom odabiru koji znaju nositi samo neke modno osveštene osobe. Poput Dejvida.

Kako se sa vama ovo sviđa? Pišite nam mišljenje u komentarima.

Bonus video:

Viktorija Bekam TikTok/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!