Stanje proslavljene holivudske legende Brusa Vilisa drastično se pogoršalo, pišu strani mediji. Glumac koji boluje od afazije i demencije sve češće, kako se navodi, ima momente kada ne prepoznaje svoju porodicu, a situacija je takva nigde ne može da ode bez pratnje ili pomoći, čak ni kada je reč o svakodnevnim aktivnostima poput odlaska na kafu ili slično.

Njegova supruga Ema Heming mu pomaže da se kreće po kući, da silazi sa drugog sprata na prvi, a zaposleni medicinski radnik vozi glumca do automobila i dovodi ga kod lekara.

Nažalost! - bolest za koju još uvek nije pronađen lek brzo napreduje, a nade porodice da će naučnici uspeti da razviju lek koji će biti čudo za ovu zvezdu svakim danom nestaju.

Brusu Vilisu je već dijagnostikovano ozbiljno oštećenja sluha, njegov govor postaje sve nesuvisliji, ali najstrašnije od svega je amnezija. Glumac brzo zaboravlja lica starije dece i bivše supruge Demi Mur, stalno ih moraju podsećati ko su u njegovom životu. To izaziva očaj njegove porodice.

Brus Vilis zaboravlja lica bivše žene i dece.
printscreen/instagram 

Njegova supruga balansira na ivici depresije, a samo briga o dvoje dece sprečava je da padne u totalno očajanje.

"Moram ulagati ogroman napor svaki dan kako bih živela najbolji život koji mogu. To radim za sebe, za našu decu i za Bruсa, koji ne bi želeo da živim na drugačiji način", rekla je ona novinarima.

Supruga Brusa Vilisa sa glumcem i decom.
printscreen/instagram/emmahemingwillis 

"Imam trenutke tuge svaki dan, moj život je ispunjen tugom", ispričala je Ema novinarima. Kako bi pružila efikasniju podršku mužu s kojim je od 2009. godine, Ema je prošla obuku za negu osoba sa dijagnostikovanom demencijom i trudi se da bude prava podrška svom suprugu.

"Plašim se trenutka kad budem shvatila da je došao kraj".

Probnoze lekara su jako loše. Moguće je da će do kraja godine Brusov organizam oslabiti toliko da neće moći ustajati iz kreveta. Svest sve više gubi, te ostaje samo da se nadamo da će doktori ipak uspeti da nađu način da se rapidno napredovanje bolesti zaustavi.

Bonus video:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!