Slavni glumac Pavle Mensur koji je u prošlosti dovođen u vezu sa lepom bivšom "Uragankom" Ksenijom Knežević, uskoro staje na "ludi kamen" sa lepom voditeljkom Prve televizije Nastasijom Stošić. 

Lepe vesti otkrila je upravo zanosna brineta na svom Instagramu. 

Verila se Nastasija Stošić.
instagram/nastasijastosic 

"Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana, i volim najviše što mogu, ali ja sam verena. Svim devojkama, to bi vam bilo to, izvinite, ali nije mi žao, on je zvanično moj", poručila je ona.

Nastasija Stošić i Pavle Mensur su vereni.
instagram/nastasijastosic 

Inače, Pavle i Nastasija otkrili su da su u vezi pre oko godinu dana kada su se zajedno pojavili na promociji "Sarajevo Film Festivala" u Beogradu, ali su o svom odnosu ćutali nadalje, ljubomorno skrivajući sve od očiju javnosti. 

Inače, iako danas Nastasija radi kao voditeljka, ona se u prošlosti bavila drugačijim zanimanjem. Najpre je radila kao foto model, a u jednom momentu je osnovala i svoju modnu marku.

Zanimljivo je da je u jednom trenutku javnosti bila poznata po vezi sa drugim poznatim muškarcem - i to ni manje, ni više nego sa jednim od braće Đokovića.

U pitanju je Đorđe sa kojim je išla i u školu, a mediji su pisali da ja posle raskida sa Đokovićem otišla u Solun gde je studirala, a onda se vratila ovde i počela da radi kao voditeljka.

Podsetimo, Nastasija je ćerka jednog našeg poznatog fudbalera. U pitanju je Vlada Stošić, koji je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Evrope u Bariju, kao i titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine.

To je bio najveći uspeh srpskog klupskog fudbala u istoriji i njegovo ime je dobro poznato navijačima crveno-belih, ali i svih ostalih. 

instagram/nastasijastosic Pogledajte kako izgleda verenica Pavla Mensura.

Bonus video:

Saška Veselinov Đorđe Đoković Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!