Orijana Kevej, bivša supruga rok legende Fila Kolinsa ponovo je postala glavna tema javnosti, i jasno vam je da je razlog sve samo ne pozitivan. Nakon punjenja naslova razvodima sada se o njoj priča zbog ruinirane vile koju je kupila sa bivšim, 15 godina mlađim suprugom koju je toliko ruinirala da joj je cena pala za neverovatnih 3 miliona dolara

No, da pojasnimo. Velelepno imanje i kuću od 8.000 kvadrata na obali mora Orijana je godinama pokušavala da proda ali bezuspešno. Razlog je bilo stanje vile koja iako je bila prelepa i luksuzna nije bila u zavidnom stanju. 

Zbog svega ju je 15 godina mlađi bivši Tomas Bejts i tužio izjavivši da je Orijana namerno dopustila da njihov bračni dom propadne kako bi ga obezvredila.

U sudskim dokumentima navodi se da su stočići za kafu u dnevnoj sobi bili zatrpani psećim izmetom, te da je ova Švajcarkinja toliko pušila da kuća nije mogla da se izvetri od smrada cigareta. Navodno je čak i agent za nekretnine bio užasnut, tvrdeći da ne postoji šansa da se kuća uspešno proda.

"Postojala je rupa veličine 8x8 cm na plafonu gostinske sobe iz koje je stalno curila voda, a sve je bilo jš gore ako se uzme u obzir loše pejzažno uređenje ispred kuće, ogromna količina smeća i besomučna najezda voćnih mušica", piše u dokumentima.

Kuća je stavljena na prodaju u avgustu 2022. za 10,95 miliona dolara, ali je na kraju morala da je proda za 7,75 miliona dolara, prenosi Blic Žena, a malo pre prodaje vlasti su Orijani čak zaplenili određenu imovinu jer nije uspela da održi korak sa isplatom kredita.

Pomenute optužbe su poslednja u nizu svađa u bizarnoj 21-mesečnoj brakorazvodnoj borbi zaraćenog para nakon što su posle samo 16 meseci braka stavili tačku na svoj odnos.

Bejts ju je takođe optužio da je prodala 180 luksuznih predmeta u vrednosti od oko 250 hiljada dolara koji su pripadali njemu, a reč je o skupoj odeći, satovima, automobilu... Veruje se da je većina kupljena ubrzo nakon njihovog tajnog braka u avgustu 2020. godine.

Orijana i Tomas su imali aferu tokom njenog braka

Zanimljivo je da su Orijana i Tomas navodno uplovili u odnos još dok je ona bila u braku sa Filom Kolinsom. On je tada radio kao muška poslovna pratnja, a ona ga je i izabrala preko eskort stranice, ali je par ubrzo ušao u romantičnu vezu.

Orijana Kevej sa bivšim.
Instagram 

Međutim, onda je usledio šok. Orijana je svog mlađanog ljubavnika uselila u luksuznu vilu dok je Kolins bio na turneji, a potom i angažovala obezbeđenje koje ga je sprečilo da uđe u sopstveni dom. 

"Impotentan je, nije prao zube godinu dana"

Usledila je parnica tokom koje je iznela niz optužbi na račun muzičara. Ona je tada govorila da je Kolins još od 2017. počeo puno da pije i dodala kako je često "padao od kombinacije lekova na recept i prekomernog alkohola".

Kaže čak kako je u nekoliko navrata udario glavom kad je pao i prijavljivao se u bolnicu pod pseudonimom. Takođe je tvrdila da je do 2019. Kolins "postajao sve depresivniji, povučen, nasilnik i, nakon operacije na leđima, sve više zavistan od antidepresiva i tableta protiv bolova".

"Nije mogao da ima seks. Prestao je da se tušira, pere zube i da se oblači normalno. Zapravo, nije oprao zube ili tuširao se od 2019. do avgusta 2020. kad je otišao iz našeg doma", rekla je Sevej.

Takođe je rekla da on nije u stanju više da pravi pesme ili snima muziku i da je bio "emocionalno i verbalno nasilan" prema njoj, kao i da je često ignorisao potrebe svoje dvoje dece koje su dobili u braku.

Kolinsovi advokati tvrdili su da njena prijava sudu "sadržala litaniju dokazno lažnih, nematerijalnih, drskih, skandaloznih i prevrtljivih optužbi koje nemaju nikakve veze s pravnim zahtevima u ovom slučaju".

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!