Hju Džekman i njegova bivša supruga nedavno su objavili da se razvode, što je izazvalo iznenađenje, iako su bliski izvori otkrili da su problemi postojali već neko vreme tokom njihovog 27-godišnjeg braka, a otkriven je i navodni pravi razlog rastanka.

Prema informacijama iz izvora, Hju Džekman redovno komunicira sa Deb i često se viđaju, zadržavajući prijateljski odnos. "Nakon 27 godina braka i dvoje dece, uvek će ostati bliski prijatelji. Ne možete odjednom prekinuti svaku komunikaciju", otkrio je izvor.

Hju Džekmen i Debora se razvode
KIPO, GUGR / Backgrid Australia / Profimedia 

Unatoč izazovnoj situaciji, bivšem paru ide prilično dobro, kako kaže insajder. "Raskinuli su pre nekog vremena, a to su znali prijatelji i porodica", izjavio je drugi izvor, dodajući da je proces razlaza bio težak za oboje. Hju Džekman je posebno bio pogođen tim događajem.

Hju Džekmen šeta sa Rajanom Rejnoldsom
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon objave o razvodu, Hju Džekman se brzo pojavio u javnosti, prošetavši Njujorkom sa Rajanom Rejnoldsom. Iako još nema zajedničkih slika bivšeg para, često se viđaju sa Deb, pa možda uskoro budu i zajednički trenuci koje će podeliti.

Instagram Hju Džekmen sa uskoro bivšom suprugom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!