Pre nekoliko dana Novak Đoković savladao je Danila Medvedeva rezultatom 3:0 u finalu US Opena, osvojivši svoj 24. gren slem, a ponosnim je učinio kako svoj narod, tako i brojne poznate ličnosti koje su navijale za njega. On je na samoj dodeli pehara nosio i majicu s porukom. Naime, Novak je svoj 24. gren slem simbolično posvetio tragično preminuom Kobiju Brajantu koji je nosio dres sa ovim brojem.

Ovaj važan meč pratilo je dosta holivudskih zvezda, a odmah iza njegovih roditelja i supruge Jelene, našao se i glumac Metju Mekonahi sa svojom suprugom Kamilom, koji je bio i prva osoba koju je Novak posle pobede zagrlio.

Novak Đoković nosi majicu posvećenu Kobiju Brajantu
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Meč Đokovića i Medvedeva su pratili i Šarliz Teron, Leonardo Dikaprio, Kajli Džener, Timoti Šalame, Sting, Nikol Kidman, Kit Urban, Ema Roberts, Džastin Timberlejk, Emili Ratajkovski i drugi.

U emisiji ''Paparaco lov'' prikazan je ekskluzivni snimak sa slavlja Đokovića, a na istom vidimo Novakovu ponosnu majku Dijanu kako igra kolo sa gostima, dok se tata Srđan držao po strani.

Dikaprio na US Openu
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ogromnu pažnju okupiralo je pojavljivanje holivudskog glumca Leonarda Dikaprija na slavlju. Naime, on je sve vreme pomno posmatrao kako se igra srpsko kolo i kako se proslavlja titula Novaka Đokovića i uživao u prizoru.

Leonardo gleda Novaka
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Leonardo Dikaprio je pratio i Novakov meč, poznato je da je njegov veliki fan, a mnogi se šale povodom toga što ostavlja sve svoje devojke kad napune 25 godina. Naime, društvenim mrežama kruži šala da će "ostaviti i Novaka" kad osvoji 25. gren slem turnir.

U galeriji pogledajte Leonarda Dikaprija na slavlju Novaka Đokovića u Njujorku

screenshoot/ paparazzo lov Na slavlju nakon pobede Novaka Đokovića bio je i Leonardo Dikaprio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!