Arnold Švarceneger je na Instagramu podelio snimak, a putem njega se prisetio operacije srca od koje je mogao umreti.

„Sećam se kada sam imao treću operaciju na otvorenom srcu. Bilo je to pre samo nekoliko godina, neposredno pre nego što smo počeli da snimamo Terminator 6. Zaista sam se izbezumio. Probudio sam se i odjednom su doktori bili ispred mene i rekli: 'Tako mi je žao, ali nije išlo po planu'", priseća se glumac.

Ono što je trebalo da bude jednostavna procedura pretvorilo se u noćnu moru kada su mu lekari greškom probili zid srca, što je izazvalo unutrašnje krvarenje. Zbog toga su glumcu morali da otvore grudi kako bi mu spasili život.

Pitao sam se kako da se izvučem iz svega. U filmu je trebalo da trčim, snimam tuče, dižem razne predmete... Ali prvo sam morao da izađem iz bolnice. Pomogli su mi prijatelji koji su me motivisali", dodao je glumac.

Arnold Švarceneger
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon toga, glumac se oporavio i počeo da se priprema za snimanje filma. Počinjao bi sa 10 koraka dnevno pa sve do svakodnevnih šetnji po bolnici.

Bonus video

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!