Slavna glumica Tara Rid koje se mnogi sećaju iz kultnog filma "Američka pita" nekada je bila sinonim za prirodnu lepotu. Nažalost, koliko Holivud može da bude surov sa nerealnim standradima brzo je osetila na svojoj koži, te je svoju lepotu malo po malo menjala estetskim korekcijama

Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je u jednom trenutku počela da se izgladnjuje, te otišla na liposukciju iako je već bila premršava.

Pažnju javnosti privukla je i brojnim estetskim zahvatima koje je radila. Navodno je operisala lice i ubrizgavala botoks, a njen izgled je pogoršalo i to što se borila protiv zavisnosti o alkoholu.

Tarini glumački uspesi su završili u senci njene šokantne mršavosti i uništenim izgledom lica. Svoju transformaciju svojevremeno je pravdala time da ona zapravo puno jede, ali da navodno ima jako brz metabolizam, što joj niko nije verovao.

Uostalom, pogledajte kako je izgledala na početku karijere:

A kako je izgledala kasnije:

Tara Rid je uništila sebe intervencijama.
Shutterstock 

Od svih intervencija, Tara je priznala samo operaciju grudi, o čemu je javno govorila. Prvi zahvat je bio loše izveden i hirurg joj je unakazio grudi.

Tara Rid uništila je telo.
Shutterstock 

"Izgledalo je sve gore i gore. Nisam nikad mislila da ću jednom imati takve užasne bradavice", ispričala je. Nakon toga je odradila i liposukciju stomaka koja nije ispala kako je očekivala.

Tara Rid unakazila je grudi.
Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Inače, Tara je svojevremeno bila deo party devojaka zajedno sa Paris Hilton i Kim Kardašijan, sa kojima je redovno izlazila.

Zbog svega je zapostavila glumu, a naslove je punila samo izgledom. Poslednjih godina bavila se produciranjem, a u javnosti gotovo da se nije mogla videti sve do sada.

Tara Rid uhcaćena je tokom izlaska u restoran sa prijateljem. Međutim, kratka haljina sa izrezima samo je glumica nastavila po starom, te da je još uvek veoma mršava.

Kada su se paparaco fotografije našle na mrežama, mnogi su pisali da su "od onolike lepote ostale samo kosti i silikoni kao baloni", što nažalost, nije daleko od istine. 

Tara Rid danas.
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, čini se da se glumica ne osvrće na negativne komentare, već je sebi najlepša baš takva kakva je, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/tarareid Pogledajte koliko se Tara Rid promenila za sve ove godine.

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!