Nove fotografije Salme Hajek napravile su pravi bum na internetu. Slavna glumica trenutno je na odmoru sa suprugom i ćerkom, što su paparaci jedva dočekali, te su je brže-bolje uslikali i u kupaćem kostimu dok su se porodično zabavljali. 

Međutim, paparaco fotografije naterale su mnoge da se zamisle, jer ono što su videli nije ni nalik objavama sa Instagrama. 

Zapravo, sticao se utisak da Salma posebno uživa u komplimentima na račun izgleda, uostalom, kao i gotovo svaka žena, ali je i ona u više navrata tvrdila da su ta njenu "besprekornu kožu" zaslužne određene kremice i suplementi koje, gle čuda, potpisuje upravo njen kozmetički brend. 

Istina je da i ona kao i sve žene ima i celulit i opuštenu kožu i pore i bore. Uz sve milione koje poseduje, sve moguće tretmane i kozmetičke procedure, Salma ima isti problem kao većina žena, te ukoliko ste je ranije "kovali" u zvezde i zavideli joj što ne izgledate tako fit kao ona, možda je sad trenutak da to prestanete da radite. 

Salma Hajek kako zapravo izgleda.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nema sumnje da Salma izgleda sjajno, ali daleko je od savršene kakva se predstavlja na Instagramu. Ruku na srce, retko ko bi na svoj profil okačio fotografije na kojima mu se vide celulit i strije, već bi se možda provukao neki filter, "editovala" fotografija tu i tamo, kako bi izgledali što bolje, te Hajek nije izuzetak, ali je bitno ostati realan i iskren, na kraju dana, prema samom sebi. 

Salma Hajek je pokazala strije i celulit.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ukoliko pogledate neke od pređašnjih komentara često se dalo pročitati: "Jao kako bih volela da izgledam kao ti", "Žena duplo starija od mene, a ja ne izgledam tako", "Salma nikad lepša", "Ova žena ne stari" i slično, a zapravo, realno stanja krije se na sve načine kao da je starost bolest ili pošast od koje treba bežati, što je, morate priznati, tužno. 

Zato, sledeći put kada pokušate da se poredite sa slavnima, setite se ovih fotografija i budite sigurni da svi, ali baš svi nisu ono za šta se predstavljaju na mrežama. Možda je konačno došao trenutak da celuilit i strije ne budu više najveći "greh". 

Bonus video:

salma hajek proslavlja rodjendan  instagram/salmahay

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!