Salma Hajek nema nameru da u skorije vreme odbaci ono "valjda verujete više meni nego sopstvenim očima". Slavna glumica ne samo da je u više navrata gotovo uhvaćena u lažima o sopstvenom izgledu, već i nastavlja da ređa besmislene teorije u koje, nažalost, ljudi i dalje veruju.

Nema sumnje da i sa 56 izgleda neverovatno, te da je drastično i smršala i doterala liniju do savršenstva, ali još nije rodila ona koja u tim godinama nema bore, ili kojoj grudi stoje kao da je u dvadesetim, pogotovo što je Salma poznata po raskošnom dekolteu. 

Međutim, Salma je ubedila javnost da su njene grudi prirodne, te da joj u menopauzi rastu, što je ispričala u jednoj emisiji. Džaba silne fotografije i dokazi kako je izgledala nekad, i paparaco objave zbog kojih je jasno da je dekolte ipak malo doradila, ona i dalje priča svoju priču.

Salma Hajek pokazala je čudne izbočine na licu.
LOIC VENANCE / AFP / Profimedia 

Sad je otišla korak dalje i pokazala lice bez bora, ali iza kojeg se navodno ne kriju ni botoks ni skupi tretmani, već mast za opekotine.

"Koristim sastojak zvan tepezcohuite koji se koristi u Meksiku za žrtve opekotina jer potpuno regeneriše kožu, a niko u Sjedinjenim Državama ne koristi ovaj sastojak osim nas. Na neke od sastojaka, kada sam ih odnela u američke laboratorije, stručnjaci su reagovali sa 'O moj Bože! Kako to da niko ovo ne koristi?' Zato nemam ni botoks, ni pilinge, ni filere. Imam 56 godina", rekla je svojevremeno Salma. 

I iako nema sumnje da ovakav proizvod može pomoći u nezi kože, iako je savet da ništa slično ne pokušavate bez konsultacije sa lekarom ili dermatologom, sve što je Salma pričala pada u vodu kada pogledate njene poslednje fotografije sa festivala u Kanu, a potom i sa Instagrama.

Ona se na crvenom tepihu pojavila u raskošnoj haljini sa dubokim dekolteom, ali njeno lice uspelo je da zaseni čak i seksi toaletu. Razlog su bile čudne "izbočine" na licu koje se nisu mogle pripisati ni šminki, ni takozvanim trakama za zatezanje.

Salma Hajek pokazala je čudno lice.
Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia 

Iako je Salma nosila jako zategnutu frizuru koja je mogla pomoći da dobije taj snatched look, ipak, promene na licu otkrivale su da je možda ipak potražila pomoć plastične hirurgije.

Naravno, na teško fotošopiranim fotografijama na Instagramu ništa od navedenog nećete videti. Salma izgleda kao da joj je tridesetak, a objave su podigle ogromnu prašinu u javnosti.

"Zašto svi ti filteri. Ti si veoma lepa žena u pedesetim i svi te vole, zašto se pretvaraš da imaš 30? Jednostavno ne razumem. To je uvreda ža ženski pokret", "Previše botoksa", "Šta se desilo Salmici? Bila je prelepa žena i sa borama, ovo ne kapiram", "Volim prirodnu Salmu bez svih ovih filera i filtera", pisali su ljudi, a onima koji su je branili, odgovarali su da pogledaju fotografije sa crvenog tepiha i ove na mrežama i uporede. 

Glumica se povodom svega nije oglašavala, te ostaje misterija da li je zaista lice malo popravila botoksom, ili je sve delo veštih ruku šminkera i te "čudotvorne" kreme za opekotine, a kako njeni lice i telo zaista izgledaju pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Salma Hajek snimala se u kupaćem kostimu, a na prizore niko nije ostao ravnodušan.

Bonus video:

salma hajek proslavlja rodjendan  instagram/salmahay

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!