Iako je Met Gala iza nas, o pojedinim akterima i njihovim izdanjima još uvek ne prestaje da se priča. Jedna od onih koja se ponovo našla na "tapetu" bila je niko drugi do glumica Salma Hajek, koja se ponovo našla na listi najgore obučenih. Modni kritičari nisu bili naklonjeni njenom izdanju, kao ni šira javnost, te se veoma često moglo čuti da "pare ne znače i stil".

Najgore od svega je to što je njen suprug vlasnik Kering kompanije u čijem posedstvu su modni brendovi Balenciaga, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen i Brioni, ali glumica i dalje uspeva da izabere toalete koje, prema mišljenju modnih stručnjaka, nikako ne odgovaraju njenoj građi i čine da izgleda "jeftino". 

Salma Hajek pojavila se sa bombastičnim dekolteom na Met Gali.
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovog puta, za Met Galu izabrala je haljinu od lateksa i čipke koju potpisuje Gucci. Nažalost, upravo zbog boje i kombinacije materijala ovaj izbor mnogi su okarakterisali kao "nesrećan", ali to nije jedini razlog zašto se pričalo o Salmi.

Njen bombastični dekolte bio je prava zvezda Met-a i bilo ga je nemoguće ne primetiti, a sa tim se ponovo provukla priča da su njene grudi prirodne. Doduše, ova teza možda bi se i održala, a visoki dekolte bi bio pripisan korsetu koji je nosila da nije snimaka sa strane na kojima njene grudi stoje same, bez potpore, i morate priznati, ma kakva da vam je genetika, nema tih grudi koji bi vam sa 56 stajale tako visoko, a da nisu "rađene". 

Salma Hajek tvrdi da su joj grudi prirodne.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, glumica tvrdi da su prirodne i ne samo to, već ubeđuje svet da i dalje rastu. Naime, iako u poslednje vreme mnogi komentarišu da joj grudi izgledaju kao dva ogromna balona, te da ne pristaju njenoj građi, i da je preterala, Salma na sve to reaguje u stilu - valjda više verujete meni, nego sopstvenim očima, i negira operacije.

Njen rast grudi ne može se pripisati ni dobijanju kilograma i slično, jer je glumica u poslednjih par meseci mršavija nego ikada do sada.

Salma Hajek tvrdi da su joj grudi i dalje rastu.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Ona se prošle godine u emisiji Red Table Talk oglasila i istakla da joj je dekolte nabujao kao jedan od "simptoma" menopauze.

"Mnogi su rekli da sam povećala grudi i ne krivim ih! Moje su grudi bile manje! Kao i ostatak mog tela. Ali samo su nastavile da rastu u puno većoj veličini. I moja leđa stvarno pate od toga. Malo ljudi priča o tome", rekla je, međutim, nakon toga su se oglasile mnoge žene koje su potvrdile da ovako nešto može da se dogodi, ali da nijednoj, ali ponavljamo, nijednoj, grudi nisu postale baloni, kao što izgledaju Salmine, kao i da u tim godinama nikako ne mogu da stoje tako visoko.

Salma ko Salma, i dalje tvrdi pazar i tera svoju priču, a nas nije mrzelo da prečešljamo stare fotografije sa njenog početka karijere, kao i kasnije, i uporedimo kako je izgledala u prošlosti, a kako danas, a vama ostavljamo da procenite da li glumica ima silikone, ili je njen uvećan dekolte zaista rezultat majke prirode.

Nekad:

Sad:

Bonus video:

salma hajek proslavlja rodjendan  instagram/salmahay

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!