Od kako se rastala od nevenčanog supruga Žerara Pikea, Šakira kao da živi drugu mladost. Ne propušta nijedan događaj, promenila je i stil oblačenja i postala daleko provokativnija, "štancuje" pesme i izbacuje ih svako malo, aktivna je na mrežama, i još bitnije - kada je reč o izlascima i ljubavi.

Tako su je najpre povezivali sa Tomom Kruzom, međutim s obzirom da zna kakva mu je reputacija, brzo se sklonila iz te priče.

Šakiru su pobezivali sa Tomom Kruzom.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon toga navodno je uplovila u vezu sa "srcelomcem" Luisom Hamiltonom, međutim, ni ovaj odnos nije postao "ozbiljniji" jer su Šakiru malo potom povezivali sa drugim muškarcima. 

Kako stvari stoje, pevačica se već bacila na novog, i to na 10 godina mlađeg repera koji je već poznat javnosti po vezama sa brojnim lepoticama. Naime, Šakira (46) i deset godina mlađi muzičar Drejk (36) podstakli su glasine o romansi, nakon što su pokušali da izađu s jedne zabave nezapaženi, ali su ih fotografi ipak uhvatili u jutarnjim satima u Zapadnom Holivudu.

Prema tvrdnjama izvora za Daily Mail, Šakira i reper u sitnim noćnim satima napustili su zabavu na kojoj su bili u razmaku od samo nekoliko minuta. Pevačica je blistala od sreće, te mnogi smatraju da "gde ima dima, ima i vatre".

Što se tiče muzičara Drejka, on se nikada nije venčao, a otkrio je jednom prilikom i zašto je tako.

"Ne znam. Čini mi se kao da je to stvar iz drevnih vremena. Mislim da jednom hoću. Smatram da ne mogu da pružim nekome ono što bi tražili. Moj život i posao su mi prioriteti", rekao je svojevremeno.

Inače, Drejk je tokom godina bio u vezama s brojnim slavnim osobama, uključujući Rijanu, Hejli Biber, Dženifer Lopez, Tajru Benks i mnoge druge.

Kada je reč o Šakiri, stekao se utisak da pokušava da nadomesti propušteno, pogotovo ako se uzme u obzir priroda odnosa sa Pikeom, koji ne samo da ju je varao, već ju je podjednako ponizila i njegova porodica. Setite se samo šamara njegove majke i slično, kao i Šakirine potvrde svega kroz nove pesme koje je izbacila, a da li će njena priča sa Drejkom zaživeti, ostaje da vidimo.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Pike u sukobu sa iznerviranim fanovima Šakire Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!